CENTRAL, COMUNICATS 
Una averia en el sistema de climatització de la Comissaria de Manresa provoca temperatures desorbitades 
Els mateixos efectius policials han hagut de portar ventiladors propis per millorar la “confortabilitat” de la ciutadania a les instal·lacions policials. 
 
Manresa, 28 de juny del 2023.-
 
Dilluns 26 i dimarts 27 de juny de 2023, unes fortes pujades de temperatura han coincidit amb la averia del sistema de climatització de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Manresa.

Totes les estances d'aquestes dependències policials han patit un augment de temperatura sobtada i desmesurada que ha obligat als efectius policials (els que podien) a portar ells mateixos ventiladors propis, ventalls i tot tipus de dispositius que permetessin mitigar les conseqüències nocives de dites temperatures. Ja no només pel seu confort físic sinó per pal·liar els que la mateixa ciutadania patia in-situ quan acudien a presentar denúncies als locutoris destinats a OAC (Oficines d'Atenció al Ciutadà).

Una averia en el sistema de refrigeració, presumptament per la pèrdua de gas en el circuit (cosa que ja ha passat en repetides ocasions pel mal estat del sistema actual) ha fet que estances on hi ha serveis tant sensibles i bàsics com recepció o oficines de OAC -les quals funciones 24 hores al dia durant tot l'any- arribessin a registrar temperatures interiors de més de 30°C.

Per tot plegat han estat contínues les queixes dels agents afectats i ha quedat palès el malestar de la ciutadania en patir de primera mà aquestes temperatures infernals.

I és que a tals extrems han arribat els fets, que els mateixos policies han fet arribar el seu descontent i profund malestar als delegats sindicals del SAP-SME-FEPOL que no han dubtat ni un moment en exigir, als responsables, una solució immediata a la situació patida al lloc.

És per això que ahir dimarts 27 de juny i després de moltes hores de lluita i gestions, el SAP-SME-FEPOL (per tal de revertir part d'aquest augment de temperatura i aconseguir així restablir "certa" normalitat i confort a agents i ciutadans) ha aconseguit que l'Administració col·loqui de forma provisional una sèries de "pingüins" mòbils a la zona de la peixera i a les estances d'OAC, ja que aquests son els llocs amb major afluència diària de personal i ciutadania.

Els delegats del SAP-SME-FEPOL a la zona, per comprovar en primera persona com evolucionen aquests extrems referents a la "presumpta" avaria del sistema, seguiran de ben a prop aquesta situació. Així mateix controlaran els terminis establerts per l’empresa que ha guanyat la licitació d'un nou aparell centralitzat ha donat a fi que es canviï el sistema de climatització per un de nou que ja es troba a l’espera de muntatge a les mateixes instal·lacions.
 
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-1200/2023 
DATA:28 de Juny de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies