COMUNICATS 
SAP i SME convoquen a una assemblea virtual per a tot el col·lectiu: dilluns 12 de febrer a les 16:00 
Les dues organitzacions convoquem a tot el col·lectiu per parlar de com va la negociació i debatre possibles accions reivindicatives.  
 
Barcelona, 6 de febrer del 2024.-
 
El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i el Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) convoquen una assemblea a tot el col·lectiu del cos de mossos d’esquadra per al proper dilluns 12 de febrer a les 16:00 hores.

Després de l’inici de la campanya de recollida de signatures iniciada pels dos sindicats, amb l’ànim de donar quantes explicacions siguin oportunes sobre com ha anat la negociació fins el moment i de quines poden ser les accions reivindicatives a fer, SAP i SME convoquem a tot el col·lectiu.

L’assemblea serà virtual (plataforma zoom) i per tant no et costarà més que un clic poder-hi participar. Per tant et convidem a connectar-t’hi per escoltar-te, poder-te explicar i debatre sobre la situació actual.

 
 
Per connectar-te a l’assemblea:
Enllaç: https://us06web.zoom.us/j/83351739349
ID de la reunió: 833 5173 9349
Codi d’accés a la reunió: 690135
 
S’adverteix que la participació a l’assemblea serà gestionada per les organitzacions sindicals que convoquen i per tant, es demanarà que de manera obligatòria ens identifiquem en la petició d’accés i que es deixi la càmera oberta.

Per tant esperem que l’assistència a l’assembla sigui important ja que en ella hi tractarem qüestions que han afectat el passat del col·lectiu, que afecten el present i que poden afectar el futur del cos de mossos d’esquadra.

No et quedis fora i connecta’t-hi! Volem escoltar-te!
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-25/2024 
DATA:6 de Febrer de 2024
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies