COMUNICATS 
El miratge de la majoria: El 60% del Parlament de Catalunya vota en contra d'una proposta de resolució e defensa de la seva Policia 
Comunicat de la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) a la qual hi ha està integrat el Sindicat Autònom de Policia.  
 
Barcelona, 1 doctubre del 2021.-

Ahir, 30 de setembre de 2021, el Parlament de Catalunya va votar en contra d’una proposta de resolució amb el títol:

La restitució i el reforç de l’autoritat del Cos de Mossos d’Esquadra i del conjunt de Policies que actuen a Catalunya i contra els delictes d’odi.

Parlar de la necessitat de restituir l’autoritat d’un Cos de Policia és molt greu i un indicador de que alguna cosa està passant amb el govern i la governabilitat del nostre executiu. Negar l’autoritat de la Policia és negar l’autoritat del Govern.

Es dóna la paradoxa de què l’acció de govern està segrestada per una minoria parlamentaria que impedeix no només la governabilitat, sinó la impossibilitat d’arribar a acords. Un exemple és el d’ahir: lluny de partidismes, després de llegir la proposta de resolució, ens resulta molt complicat entendre com no va ser possible negociar i fer les transaccions necessàries perquè la resolució sortís aprovada. Aquesta manca d’operativitat parlamentaria, i les conseqüències que comporta en el Govern, està provocant que la Policia de Catalunya estigui patint una erosió constant que no es pot consentir per més temps.

La segona institució millor valorada de Catalunya no pot patir el menyspreu del 60% del Parlament, perquè això no reflexa la realitat: la majoria de la nostra societat valorà, i molt, el treballs dels seus Policies, que no deixen de ser servidors públics i executen allò que els hi manen amb la major professionalitat possible.

Després de la difusió massiva del vídeo on es llegeix i es vota en contra de la proposta de resolució l’allau de missatges, que hem rebut tant de ciutadanes i ciutadans com de policies, ha estat constant i la demanda comú ha estat l’inici d’accions reivindicatives que acabin amb aquesta situació.

Des de la FEPOL, després de la consulta amb els sindicats que la integren, estem valorant la possibilitat de convocar una manifestació pel respecte a una institució tant important com és la Seguretat Pública.
  
DATA:1 de Octubre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto