TERRES DE L'EBRE, COMUNICATS 
Reunió Regional RP Terres de l'Ebre de 21 de febrer 
En data de 21 de febrer ha tingut lloc la darrera reunió entre els Caps de la Regió Policial de Terres de l’Ebre, el Cap d’Administració i les organitzacions sindicals representatives del CME. 

Tortosa, 23 de febrer del 2018.-

En data de 21 de febrer ha tingut lloc la darrera reunió entre els Caps de la Regió Policial de Terres de l’Ebre, el Cap d’Administració i les organitzacions sindicals representatives del CME. En primer lloc l’Intendent cap de la Regió va fer la presentació del nou Inspector sots-cap regional a tots els membres assistents.

Tot seguit és va passar a tractar tots els temes exposats dels quals us fem un resum:

1.- Horari per fer la formació

El cap regional ens comunica que s’ha donat ordre a tots els cap d’àrea i unitat que sempre que sigui possible, la formació es faci dins a l’horari de treball planificat, per evitar així desplaçaments ens dies de festa, tal i com vam demanar des de el SAP en diferents ocasions.

2.-Ofertar les hores de romanent

Tal i com ens van dir a l’última reunió regional ens comenta que s’ha demanat a les oficines de suport que treguin un llistat de dies on es creu que farà falta gent per fer romanent per que la gent s’apunti de forma voluntària i s’intentarà cobrir amb aquestes persones.

3.-Guàrdies presencial UI

L’Intendent ens comenta, que tot i que ho tenia tot bastant lligat per iniciar les guàrdies presencials al torn de nit a les UI, a dia d’avui ha parat el projecte. Comenta que continua essent la seva intenció però que dubta que pugui guanyar eficiència posant en pràctica aquesta guàrdia. Per tant està a l’espera d’un estudi que estan fent des de la sala per recopilar les vegades que activen a la guàrdia, els motius i que és el que realment acaben fent els agents un cop activats.

Un cop disposi d’aquest estudi es decidirà que fer.

4.- Climatització als vestidors de ABP Gandesa

El Cap d’Administració comenta que aquest fet ja està solucionat i que no es podien posar qualsevol calefactors perquè la normativa ho prohibeix.

5.-ARRO

Des del SAP demanem saber quin criteri s’ha seguit per fer el curs de Tasser i el perquè uns van en setmana de festa i els altres en treball. Ens comenten que és una decisió que ve de la comissaria general i que no ha estat una decisió presa des de la regió.

6.- URMA

Es demana que els agents d’URMA ja fa uns temps que estan fent molts canvis d’horaris arribant en una mateixa setmana a fer els tres torns. L’Intendent reconeix que hi ha algun cas que s’ha donat aquesta situació i que és degut a la manca d’agents d’aquesta petita unitat. Miraran de donar més estabilitat horària.

Des del SAP creiem que cal garantir la conciliació de la vida familiar amb la laboral i en cas, la manca d’efectius pot atemptar contra aquesta. Cal per tant un a millor eficàcia en la gestió d’aquesta i de totes les unitats evitant que siguin els agents els qui hagin de patir la manca d’efectius que té al cos de mossos d’esquadra #sotamínims.

7.- Felicitacions al dia de les Esquadres

Com cada any, des del SAP hem tornat a reclamar que les felicitacions siguin més transparents que els altres anys i que es publiqui un llistat de totes les persones felicitades per a què tothom ho pugui veure. Ens comenta l’Intendent que per ell no hi ha cap problema però que desconeix si hi ha alguna normativa al respecte. En cas que no hi sigui és penjarà un llistat amb totes les persones condecorades.

8.- Servei d’Administració

Per part del servei d’administració se’ns comenta:

  • Que ja estan solucionades les hores de formació dels agents de Móra que van venir els dia 20/09/17 i que en breu els imputaran la resta d’hores que no els hi havien imputat.
  • Que s’ha demanat  que canviïn l’enfoc de la càmera exterior de la comissaria de Gandesa ja que quan fa vent la bandera d‘Espanya tapa tota la visibilitat.
  • Que està previst que per final d’any arribin les noves xenons per a trànsit.
  • Que el canvi d’uniformitat està aturat degut a la falta de govern, al igual que moltes altres decisions que ens afecten.

Aquests són els punts més destacats que es van parlar a la reunió regional, si teniu algun dubte o necessiteu algun aclariment no dubteu en preguntar-ho al vostre delegat de referència. Ja sabeu que per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb els delegats i delegades del SAP-FEPOL a la regió.

SAP, TREBALLEM X A TU!

 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-33/2018 
DATA:23 de Febrer de 2018
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies