PONENT, COMUNICATS 
Col·locació de sis mòduls a la Comissaria de les Borges Blanques. 
En el darrer Consell de la Policia, i davant la reiterada denúncia de la nostra organització sindical, el Director General de la Policia ens va confirmar que s'instal·laran sis mòduls a Les Borges Blanques que han de servir per a què els efectius policials es deixin de canviar al pàrquing  
 
Lleida, 21 d'abril del 2023.-
 
La Secció sindical de Ponent del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) porta anys denunciant l’estat de les instal·lacions de la Comissaria de les Borges Blanques i especialment, que els efectius policials s’hagin de canviar en el pàrquing (qüestió que atempta directament contra la normativa sobre prevenció de riscos i salut laboral).

Novament ho vam haver de fer en la darrera sessió ordinària del Consell de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra en la qual, a més de recordar les vegades i els anys que venim reclamant millores en aquestes dependències, vam denunciar el cas omís que el Departament d’Interior fa als requeriments de la Inspecció de Treball de la Seguretat Social.

I és que, com hem dit en el primer paràgraf, SAP-FEPOL ve denunciant des del 2021 aquesta situació davant la Subdirecció general de Prevenció de Riscos i Salut Laboral, la Direcció General d’Administració i Serveis, l’Àrea de Gestió Tècnica d’Infraestructures de cossos operatius, la Subdirecció general de recursos humans i la pròpia reunió amb els comandaments de la regió.

Així en el darrer Consell de la Policia se’ns ha confirmat que Borges Blanques ampliarà les seves dependències policials amb la col·locació de sis mòduls que permetrà que els efectius policials deixin ja de canviar-se al pàrquing.

Des de la nostra organització sindical, amb la cautela necessària i tot esperant que no s’incompleixi aquesta qüestió informada en el Consell de la Policia (cosa que no seria d’estranyar) celebrem aquesta noticia. Des del SAP-FEPOL celebrem que finalment i després de massa temps, el DINT s’avingui al compliment de la normativa de prevenció de riscos i salut laboral.
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-79/2023 
DATA:21 de Abril de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies