METROPOLITANA NORD, ESCRITS 
Agents de l'ACSO no poden estar operatius per la manca de vestuari i material 
La nostra organització sindical que efectius de l'ACSO no poden desenvolupar les seves funcions amb total normalitat per la manca de vestuari que pateixen. Fins i tot alguns d'aquests efectius han hagut de realitzar el servei amb l'uniforme propi de Seguretat Ciutadana, el qual no és l'adequat per a l'exercici de les seves funcions. 
 
Sabadell, 9 de novembre del 2018.-
En nombroses ocasions, la darrera el passat 28/12/2017, SAP-FEPOL ha denunciat amb escrits amb núm. de registre 0260/29351/2017 la manca de vestuari a l’Àrea Central de Suport Operatiu (ACSO) del Cos de Mossos d’Esquadra. Fa dues setmanes que hi ha agents de la Unitat de Canina (grup de recerca de persones) i Unitat Aquàtica que no poden fer els seus serveis per manca d’uniformitat operativa. Les condicions sota les quals hem de desenvolupar la nostra tasca són lamentables, ja que a dia d'avui alguns d'aquests efectius han hagut de realitzar el servei amb l'uniforme propi de les Unitats de Seguretat Ciutadana, la qual en cap cas s’adequa per les tasques de l’ACSO. Des de la nostra organització sindical hem denunciat que:
  • Aquesta setmana es poden anul·lar serveis d’Aquàtica per manca de material (calçat i roba de protecció hivernal des de 2009).
  • Agents del grup de rescat de persones van amb uniforme de seguretat ciutadana, per manca de polos i pantalons.
  • Així mateix la Unitat de Muntanya, en plena temporada d’hivern i on les condicions climatològiques són més adverses també deixaran de prestar serveis per manca de vestuari de protecció hivernal.
Així mateix, s'han retirat 80 polos ja que es van serigrafiar a l’esquena de forma incorrecta i que estan guardats des de fa 3 anys al magatzem de la CGRO (Comissaria General de Recursos Operatius), i no els poden utilitzar ja que la Prefectura no ho autoritza. És per aquests motius i per donar un bon servei a la ciutadania que des de SAP-FEPOL hem instat que de manera urgent dotin a tota l’ACSO del material adequat per tal d’efectuar serveis amb la normalitat que requereixen aquestes unitats. 
NÚMERO DE COMUNICAT:E-143/2018 
DATA:9 de Novembre de 2018
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto