METROPOLITANA BARCELONA, COMUNICATS 
Sol·licitem a l’Ajuntament de Barcelona una zona d’estacionament per a vehicles autoritzats a l’ABP Gràcia 
A l'espera de l'arribada a la comissaria d'agents rurals, la nostra organització sindical ha adreçat dos escrits al gerent i al regidor del districte demanant una zona d'estacionament de vehicles policials que permeti la sortida ràpida en cas d'urgència. 
 
Barcelona, 15 de desembre del 2022.-
 
Durant les pròximes setmanes està previst que s’incorporin agents rurals a la comissaria de Gràcia. Aquesta incorporació provocarà més moviment pel que fa a l’entrada i sortida de vehicles logotipats i no logotipats, tant de mossos com dels esmentats agents rurals.

A aquest efecte, les dimensions de la zona d’aparcament d’aquesta comissaria impossibiliten la cabuda de tots els vehicles, més si tenim en compte que actualment, formen part d’aquesta comissaria uns 100 efectius en total.

En aquest sentit, es preveu l’arribada d’uns sis o set vehicles d’Agents Rurals, alguns d’ells de grans dimensions. A més, per l’any vinent s’espera l’arribada de vehicles no logotipats de paisà per al cos de mossos d’esquadra la qual cosa farà que la flota de vehicles augmenti.

Tot això dificultarà la ràpida resposta en cas d’emergència dels vehicles policials, donat que les característiques del pàrquing alenteixen la sortida dels mateixos.

És per aquest motiu que des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) hem adreçat dos escrits al gerent i al regidor del districte de l’Ajuntament de Barcelona sol·licitant-los-hi que s’habiliti una zona d’estacionament per a vehicles autoritzats, a fi i efecte d’optimitzar  i facilitar el servei i la sortida dels cotxes.

De concedir-se la nostra petició creiem (i així se’ls ha traslladat) que s’evitarà que el col·lapse de la zona d’estacionament i s’entorpeixi per tant, el servei ordinari donades les reduïdes dimensions de la comissaria.

Des de la nostra organització sindical, tal i com així manifestéssim en la darrera reunió regional, esperem que la resolució sigui favorable i que en breu puguem disposar d’aquesta zona d’estacionament per a l’ABP.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-210/2022 
DATA:15 de Desembre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies