METROPOLITANA BARCELONA, ESCRITS 
Intercomunicadors per al servei de paisà dels efectius de la RPM Barcelona 
La nosra organització ha denunciat per escrit el mal fucnionament dels SPR 02641 Hands free que a dia d'avui utilitzen els efectius que realitzen les seves funcions policials de paisà. El seu mal funcionament dificulta la realització de les seves funcionsl. Des del SAP-FEPOL ja hem demanat la seva substitució.  
 
Barcelona, 5 de desembre del 2022.-
 
Durant l’any 2022, diverses Àrees Bàsiques Policials han referit problemes amb els intercomunicadors personals amb els que es dota als efectius que realitzen servei de paisà. La marca i model amb què l’Administració està dotant als agents presenta serioses deficiències en l’ús i la durabilitat d’aquest. Concretament, parlem de la marca i model Sepura Personal Hansfree Kit); amb denominació comercial SPR 02641 Hands Free.

A l’inici del present any 2022 es van subministrar diversos equips de comunicació de la marca i model citats anteriorment, però la gran majoria d’ells no van trigar gaires setmanes a trencar-se i presentar deficiències en el seu funcionament. Un dels principals problemes és la poca durabilitat que presenta el botó que s’ha de prémer per iniciar la comunicació. Després d’unes quantes jornades d’ús, aquest comença a funcionar malament.

A banda d’això, presenten una forma molt poc discreta segons manifesten les persones usuàries, havent-hi al mercat i a un preu similar, diverses opcions que, a priori, podrien ser millors, i que afavoriria que els agents passin desapercebuts/des, extrem que garantiria de forma més efectiva la seva seguretat.

Aquestes circumstàncies estan abocant a molts agents, que habitualment realitzen servei de paisà, a haver de sufragar de la seva butxaca la compra d’un intercomunicador que pugui satisfer les necessitats que s’esperen d’un aparell d’aquestes característiques.


És per aquest motiu que SAP-FEPOL ha adreçat un escrit a la Subdireció general de recursos humans per tal que, juntament amb la Comissaria General Tècnica, s’estudiï fer canvis en el material de comunicacions que actualment s’està subministrant al personal que duu a terme servei de paisà.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:E-98/2022 
DATA:5 de Desembre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies