USPAC condemnada per haver aturat malintencionadament el Consell de la Policia 
Son moltes les vegades que USPAC i els seus serveis jurídics anuncien que els Jutjats accepten les seves denúncies amb les quals. pretenen acreditar conxorxes, fraus o demés. El titular és potent, però passen els mesos i quan els jutjats desetimen els seus recursos ja ningú recorda què havia passat.      
 
Barcelona, 19 de juliol del 2021.-

L’1 de maig del 2020 i en virtut de l’article 13 del Decret 145/1996, la nostra organització sindical convocava una sessió extraordinària del Consell de la Policia. La situació que vivíem aquell temps amb la pandèmia i la manca de convocatòria del màxim òrgan de participació del cos de mossos d’esquadra, així ho feia necessari.

No obstant USPAC, fent prevaldre els seus interessos individuals i en tant que els seus problemes interns (que a dia d’avui continuen) l’impossibilitaven d’assistir al Consell de la Policia, aturava la sessió extraordinària i carregava durament amb un dels seus típics comunicats, contra tot aquell que no aplaudí la seva acció.

A l’efecte, aquesta organització sindical enganyant al col·lectiu feia un comunicat vergonyós amb el títol “SAP-FEPOL i Miquel Buch acorden suspendre tots els Consells de la Policia: no es podrà aprovar la jubilació anticipada ni altres condicions laborals” com si d’una conxorxa es tractés.

A més, com sempre procura molt bé de fer, USPAC intentava posar el col·lectiu contra la nostra organització sindical, advertint-lo que gràcies al SAP-FEPOLno es podria aprovar l’acord per la  jubilació anticipada ni resta de condicions laborals per mossos”. I des d’ençà, què ha passat?

Doncs que, malgrat el Jutjat va obrir procediment per la denúncia interposada per USPAC (cosa absolutament normal, perquè per esbrinar què ha passat i fallar al respecte, sempre s’ha d’obrir causa), finalment ha passat el temps, s’ha investigat i ha sortit sentència.

En aquest sentit, el Jutjat Contenciós Administratiu número 15 de Barcelona (procediment 154/2020-D) ha desestimat el recurs i no ha donat la raó a USPAC pel procediment especial de protecció de drets fonamentals contra la decisió del Consell de la Policia - Mossos d’Esquadra de 13 de maig de 2020.

A més, el Jutjat Contenciós número 15 de Barcelona condemna a costes a USPAC al apreciar que “l’assumpte estava fàcticament i jurídicament clar des d’un principi”, resultant doncs un signe més que evident, de les males arts i males intencions d’un sindicat que havia tornat a avantposar com sempre, els interessos individuals (els del sindicat), als col·lectius.

Ja ho va fer amb anterioritat amb les prou conegudes proves PCR. Ara ha quedat acreditat novament, al haver estat condemnada per haver aturat de manera malintencionada el Consell de la Policia quan, tal i com ha sentenciat el propi jutjat, era prou clar que NO HI PODIA PARTICIPAR.

Per tant, passat el temps i sobre l’absència de fins fa ben poc de Consells de la Policia, aquesta és la verita que un Jutjat (el contenciós 15) ha sentenciat. No hi va haver Consell i no n’hi va haver perquè USPAC té unes preferències individuals que passen per sobre dels interessos col·lectius. I perquè així consti, el JC 15 de Barcelona ho certifica.

          
NÚMERO DE COMUNICAT:C-110/2021 
DATA:19 de Juliol de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto