METROPOLITANA BARCELONA, COMUNICACIÓ 
L'autoconsciència com a eina personal 
Jornada gratuïta sobre autoconsciència organitzada per GAYLESPOL i FEPOL 
 
Barcelona, 20 de febrer del 2020.-
La Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) i l'Associació de Policies LGTBI+ GAYLESPOL ofereixen la jornada formativa "L'autoconsciència com a eina policial". Una jornada que es realitzarà el proper dijous 5 de març del 2020 de les 09:30 a les 13:30 hores al carrer Comte Borrell número 22 de la localitat de Barcelona.

En la nostra tasca com a policies vivim contínuament atenent assumptes, problemes, urgències,..., ens hem acostumat a tenir la ment ocupada, donant respostes per atendre tots aquests estímuls. La conseqüència es que el nostre mon interior, amb els seus continguts, va quedant relegat, i ens anem oblidant d’ estar atents i ser conscients de nosaltres mateixos els protagonistes, els subjectes d’aquesta acció.

La pràctica de l’autoconsciència afavoreix a l’autoconeixement d’un mateix, doncs ens permetem de nou posar l’atenció en nosaltres mateixos i simultàniament atendre l’exterior. Això és útil per disminuir la crispació, ajuda a desenvolupar qualitats com la serenitat, la força personal l’atenció i la concentració, fet que ens aporta un major benestar, i ens permet assumir amb presència les nostres responsabilitats.

L'objectiu d'aquesta jornada és difondre els coneixements pràctics i teòrics que porten a una major consciència de nosaltres mateixos. Totes aquelles persones que hi estigueu interessades podeu confirmar la vostra assistència inscrivint-vos al correu electrònic formacio@fepol.cat o trucant al telèfon 93.342.68.10. La jornada és totalment gratuïta.

 
DATA:20 de Febrer de 2020
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies