COMUNICATS, INVESTIGACIÓ 
Reunió amb la Comissaria General d’Informació de 19 de maig 
En aquest comunicat us fem un resum dels punts que s'han tractat a la reunió. Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la Secció sindical d'investigació del SAP-FEPOL.    
 
Barcelona, 19 de maig del 2023.-
 
En data 19 de maig ha tingut lloc la darrera reunió entre la comissaria general d’informació i els sindicats representatius. A continuació us fem un resum dels temes més importants:

1.- Decret d’Estructura: canvis, afectació a les UINF.
En relació al nou decret d’estructura i a les diferents qüestions presentades fan una exposició resumint els possibles dubtes.

De moment estan pendents de l’autorització de la Prefectura per poder començar a utilitzar les noves nomenclatures d’àrea enlloc d’unitat.

El funcionament d’aquestes futures àrees, dependrà en gran mesura del nombre d’efectius i de les necessitats de cadascuna. Això implica que algunes tindran cap i sotscap d’àrea i altres, el mateix cap d’unitat farà les tasques de sotscap d’àrea. Cada comandament traslladarà les necessitats que tinguin a la comissaria i en funció d’aquestes necessitats s’estructurarà cada àrea.

2.- Previsió d’oferiments a les UINF.
Actualment no hi ha cap noticia de fer LD a les diferents unitats, futures àrees, a curt termini. El que s’està demanant de fa temps és un procés de selecció per vigilància i seguiments, a més de la formació pels companys i companyes que estan al grup de vigilància i seguiments actualment i no disposen d’aquesta formació. Hores d’ara no tenen cap informació al respecte.

3.- Nombre d’hores acumulades a l’especialitat.
A dia d’avui hi ha un total de 241.211 hores acumulades a la CGINF. Fent un càlcul lineal deduïm que aquestes, repartides entre el nombre d’agents, fa un total de 459 hores per cada efectiu de la comissaria general.

De fa quatre anys cap aquí hi ha un pla a la comissaria per tal que els efectius no acumulin més hores de les que tenen. No tenen res concret previst per reduir-les, més enllà de concedir tots els permisos que es demanin dins de les possibilitats operatives.

Arribats a aquest punt, per part del servei d’administració, s’informa que la resta de preguntes proposades pels sindicats s’han de traslladar a la comissió pertinent i no es respondran en aquesta reunió. Per tant tot el relacionat amb vehicles, material i equips de comunicació o armes curtes no es tractarà en aquesta ni en futures trobades amb la CGINF.

Si teniu qualsevol consulta al respecte, teniu a la vostra disposició als delegats i delegades del SAP-FEPOL.
      
NÚMERO DE COMUNICAT:C-98/2023 
DATA:19 de Maig de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies