COMUNICATS, TRÀNSIT 
L’Administració endarrereix el concurs de trànsit i allarga l’agonia de l’especialitat 
Avui hem tingut coneixement que el concurs de trànsit no es publicarà fins el mes de març incomplint-se així, la previsió que segons el cronograma del 2022, estava prevista per a la nostra especialitat. Sense cap tipus d'informació  
 
Barcelona, 12 de gener del 2023.-
 
Avui, malgrat que demà hi ha convocada la sessió ordinària del Consell de la Policia, s’ha fet públic el cronograma dels processos que, de cares a aquest 2023 afecten al cos de mossos d’esquadra.

Gràcies a aquesta difusió d’informació, les organitzacions sindicals i els efectius de trànsit han pogut tenir coneixement, sense rebre cap tipus d’explicació  al respecte (la qual esperem que arribi demà), que s’ha incomplert el cronograma del 2022 i s’ha posposat el concurs de provisió fins a finals de març.

L’Administració, obviant els molts escrits que des de la Secció Sindical de Trànsit del SAP-FEPOL s’han presentat al respecte reclamant la necessitat del procés, de manera unilateral ha decidit posposar el concurs de provisió fins la setmana del 20 de març del 2023 malgrat que segons el darrer cronograma, el procés s’hauria d’haver convocat durant el mes de novembre del 2022.

Però qui ens assegura a nosaltres que aquesta vegada sí es complirà el cronograma que avui s’ha difós? Qui assegura als especialistes que ara l’Administració complirà amb els seus compromisos?

La nostra organització sindical agraeix (ironia) els esforços que s’estan fent per resoldre els problemes que dia rere dia pateix la nostra especialitat. Agraeix els esforços que des de l’Administració s’estan fent per fer més atractiva la nostra especialitat i per evitar que aquesta (per les condicions laborals que tenim) es vagi buidant a marxes forçades.

Novament els i les especialistes veuen com s’incompleix un procés absolutament necessari, quedant tocada la credibilitat d’una Administració que novament ha ignorat les demandes col·lectives.

De fet, tampoc sabem si l’Administració tindrà a bé contemplar les propostes que des de fa mesos presenta la nostra organització sindical ha vingut reclamant per trànsit. Per tant esperarem al Consell de la Policia de demà per veure quins son els arguments d’aquest nou incompliment i per veure quines son les garanties que, respecte el cronograma difós avui, poden tenir els efectius de trànsit del cos de mossos d’esquadra.
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-8/2023 
DATA:12 de Gener de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies