TERRES DE L'EBRE, ESCRITS 
La CD de l'Ametlla de Mar torna a ser la gran oblidada en el repartiment dels efectius de pràctiques 
Des de la nostra organització sindical hem denunciat davant la Sub-direcció general de recursos humans de la Direcció General de la Policia el fet que ni tant sols un efectiu en pràctiques hagi estat enviat a aquesta Comissaria per incrementar el número d'agents destinats, per fer front a més a la manca d'efectius constantment denunciada. 
 
Amposta, 22 d'octubre del 2021.-

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) fa massa temps que venim denunciant la manca d’efectius a la Regió Policial de Terres de l’Ebre en general i de la Comissaria de Districte de l’Ametlla de Mar en particular. De fet, tal i com ja hem denunciat en escrits previs al present, la Comissaria de Districte de l’Ametlla de Mar és la gran oblidada reiteradament en la repartició d’efectius.

Ja fa  molts anys que des de la nostra organització sindical, cada pla d’estiu denunciem que una CD com la de l’Ametlla, que va ser creada sobretot per cobrir la zona costera de la comarca del Baix Ebre i en la qual cada època estiuenca s’arriba a triplicar la població, no és tinguda en compte a l’hora de fer els repartiments del efectius.

Des del SAP-FEPOL considerem i així continuarà essent, que una comissaria que amb només vint-i-sis (26) efectius cobreix quasi tots els pobles costers del Baix Ebre, pateix indubtablement una sobrecàrrega excessiva de treball. Avui, una vegada més ens trobem en la necessitat de denunciar el repartiment d’efectius, però en aquest cas, dels efectius de pràctiques de la darrera promoció.

La sorpresa, que en un primer moment va ser bona, en saber que la Regió Policial Terres de l’Ebre rebia a quaranta-cinc (45) dels agents de pràctiques, es va convertir en decepció a la CD de l’Ametlla de Mar en conèixer que a aquesta no rebria ni tant sols un dels agents de pràctiques.

Cap dels quaranta-cinc nous efectius que rep la Regió podria haver estat enviat a l’Ametlla? Ni tant sols un? Des del SAP-FEPOL entenem que les necessitats són grans a totes les comissaries, ja no només de la regió, sinó de tot els cos en general. Però no és comprensible que en una comissaria que només disposa d’un número tant reduït d’agents no en rebi cap que permeti reforçar i donar un més bon servei al ciutadà.

És per això que des de la nostra organització sindical ha instat a la Sub-direcció general de recursos humans i a la Comissaria Superior de Coordinació Territorial que garanteixin un millor i més equitatiu repartiment del efectius dins la nostra regió policial, tenint en compte que totes les comissaries han de rebre algun reforç d’agents.

  
NÚMERO DE COMUNICAT:E-71/2021 
DATA:22 de Octubre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies