COMUNICATS, TRÀNSIT 
SAP-FEPOL reclama que en el dispositiu de Sant Joan s’activin amb hores extraordinàries els efectius de trànsit  
La nostra organització sindical ha reclamat que s'inclogui als efectius de l'especialitat en l'Operació Especial Remunerada amb hores extraordinàries, tal i com així passa amb altres famílies o especialitats. 
 
Barcelona, 18 de juny del 2021.-
No és la primera vegada que la Secció Sindical de Trànsit del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha de reclamar que els i les especialistes que treballen per Sant Joan ho facin en jornades retribuïdes amb hores extraordinàries.

La sobre-activació d’efectius que implica un dispositiu com el de Sant Joan, el qual ha de superar en escreix el de qualsevol altre cap de setmana, fa necessari que (tal i com així passa amb altres especialitats o famílies) aquests hagin de ser inclosos dins d’operacions especials retribuïdes.

De no actuar en la direcció reclamada per la nostra organització sindical ens portarà obligatòriament a denunciar el greuge comparatiu que suposa per als especialistes, no poder participar en el dispositiu de Sant Joan amb hores extraordinàries.

A més, la indignació que suposa en el si de la nostra especialitat aquesta qüestió ha creat mol malestar a tots els efectius de trànsit i enguany, aquesta situació (si no es modifica abans) es tornarà a repetir.
Un exemple d’aquesta indignació podria ser la que s’ha generat a l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Metropolitana Sud, on els efectius de trànsit veuran que seran els únics que han quedat exclosos de l’Operació Especial de Sant Joan i de la seva retribució amb hores extraordinàries.

És per això que des del SAP-FEPOL reclamem que aquesta situació es corregeixi i es donin les ordres oportunes per tal que els recursos que participin en l’operatiu de la revetlla de Sant Joan ho facin dins d’Operacions Especials Remunerades. 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-95/2021 
DATA:18 de Juny de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto