COMUNICATS, TRÀNSIT 
Companys de trànsit ABSOLTS !!! 
Els serveis jurídics del SAP-SME-FEPOL, encadenem un altre èxit jurídic en la defensa dels companys i companyes a qui representem.  
 
Barcelona, 9 de novembre del 2023.-
 
Un binomi del Sector de Trànsit de Cerdanyola del Vallès de l'Àrea Regional de Trànsit Metropolitana Nord (ARTMN) van treballar en torn de nit el dia 6 de març de 2023.

En el desenvolupament de les seves tasques professionals, a  les 23:33 hores van iniciar servei de patrullatge mòbil al sector de Cerdanyola, i mentre la patrulla circulava per l'autopista C-58 en sentit Terrassa, va aturar fins a quatre ocasions, en un interval d'uns vint minuts, a la conductora d’un mateix vehicle.

Aquesta intervenció va ser objecte de publicació a la xarxa social Twitter (ara X) on es manifestava que una conductora, en el trajecte de Barcelona a Terrassa per l'autopista C-58 havia estat aturada i denunciada, en menys de 20 minuts, en quatre ocasions per una patrulla de trànsit del Cos de Mossos d'Esquadra.

Aquesta conductora fou entrevistada en algun mitjà de comunicació queixant-se de la conducta policial, entenent que aquesta forma de procedir constituïa un cas d'abús d'autoritat i prepotència policial.

Als integrants de la patrulla, se'ls va incoar una informació reservada i, posteriorment, un expedient de disciplina, el qual, en el dia d'avui, ambdós han estat resolts amb resolució de sobreseïment i arxiu, atès que la conductora, no només va negar en part els fets pels quals havia estat denunciada, sinó que en la seva declaració va reconèixer, en essència, la comissió de la majoria d'aquests, i que incloïen entre d'altres, faltes de respecte i mofes, arribant a fer-los, fins i tot, una "peineta".

Enlloc es regula la limitació de vegades que es pot aturar un vehicle, i més, si aquest comet reiteradament,  infraccions administratives. És més, els/les agents estan obligats a fer-ho si les infraccions posen en perill a la mateixa persona, a la patrulla actuant o a la resta d'usuaris de la via, com va ser el cas.

Enhorabona companys i felicitats als Serveis jurídics del SAP-SME-FEPOL per aquest nou èxit!
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-193/2023 
DATA:9 de Novembre de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies