CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
La Sala 112 de Reus porta tota la setmana treballant amb deu efectius menys, del mínim 
Malgrat en aquesta destinació han de ser un mínim de trenta-dues (32) les persones que han de gestionar la càrrega de treball, aquesta setmana (igual que en d'altres) ho està fent amb deu (10) persones menys, la qual cosa (tal i com denunciéssim en comunicat de 7 de juny) atempta contra la salut de les persones  
 
Reus, 15 de juny del 2022.-
 
Nou comunicat del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) per denunciar la situació de la Sala 112 de Reus. Si fa tot just una setmana la nostra organització sindical preguntava si s’estava actuant negligentment amb la Sala 112 de Reus, avui hem de tornar a sortir per fer pública aquesta lamentable situació.

A una setmana de la Revetlla de Sant Joan, nit que es preveu amb una càrrega extraordinària de treball en la gestió d’incidents, els efectius d’aquesta destinació veuen que la seva situació segueix essent igual de crítica.

I és que, tenint en compte que el mínim d’efectius que han de treballar a la Sala 112 és de trenta-dos (32) operadores i operadors, durant aquesta setmana son vint-i-dos (22) els qui estan assumint tota la càrrega de treball de la principal sala de coordinació operativa del cos de mossos d’esquadra.  

Per tant, la nostra organització sindical torna a denunciar aquesta lamentable i penosa situació la qual s’ha permès que es perpetuï en el temps i que la seva solució depengui únicament i en exclusiva de les persones que hi treballen.

La situació de la Sala 112 serà portada per la nostra organització sindical a la propera sessió ordinària del Consell de la Policia prevista per al proper 22 de juny. Però, no obstant, davant la gravetat de la situació des de SAP-FEPOL reclamem que es prenguin decisions abans d’aquesta.

Que deu (10) persones menys hagin de suportar la càrrega de treball d’una destinació que de per si cal dimensionar de nou és clarament, atemptar contra la salut d’aquestes i per tant, avui millor que demà, cal solucionar aquesta situació.

Que un operador o una operadora de la Sala 112 de Reus hagi d’assumir la càrrega de treball de dues conferències és carregar sobre les seves esquenes una responsabilitat que ni es mereix i que alhora, cal dir que exposa als efectius policials que estan treballant al carrer.

Per tot plegat la nostra organització sindical exigeix una implementació immediata d’un bossa d’hores extraordinàries i un nou dimensionament d’aquesta destinació que entre d’altres coses, garanteixi als operadors i a les operadores de torns de descans durant la jornada laboral.
 
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-108/2022 
DATA:15 de Juny de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies