COMUNICATS 
Més de 800 mossos i mosses hem exigit avui les nostres reivindicacions 
En la concentració d’avui i amb la difusió del manifest lliurat, el cos ha reivindicat la necessitat d’un gir de 180 graus en la gestió del cos i una millora de les nostres condicions laborals. 
 
Barcelona, 7 de novembre del 2023.-
 
Avui, el cos de mossos d’esquadra ha enviat un missatge alt i clar al Parlament de Catalunya i al Departament d’Interior. 

La policia de la Generalitat es troba en un dels pitjors moments de la seva història recent i és imprescindible per tant, un gir de 180 graus que serveixi per implantar un projecte de cos, una revisió del decret d’estructura, revertir la manca de legitimitat que patim i millorar considerablement les condicions laborals del col·lectiu professional.

Més de 800 mossos i mosses, benvingudes d’arreu de Catalunya ens hem arribat a concentrar avui, davant les portes del Parlament de Catalunya. No han estat només un centenar de mossos com així han recollit alguns mitjans de comunicació.

Mossos i mosses que malgrat les dificultats per venir d’arreu del territori i malgrat els horaris de torn s’han aglutinat davant les portes del Parlament per exigir unes millores laborals dignes que no es veuen compensades amb l’acord recentment signat per Departament d’Interior amb USPAC, SPC, CAT i SEGCAT.

Per tant, des del SAP i des de l’SME volem agrair a totes les persones que s’han concentrat avui davant del Parlament de Catalunya. Som conscients que les reivindicacions que avui hem traslladat al conjunt de forces polítiques no les deixarem de reivindicar fins que el Departament d’Interior no compleixi els compromisos històrics amb els quals s’ha arribat amb el cos de mossos d’esquadra.

Cal per tant que el Departament d’Interior, havent escoltat a més les intervencions que la resta de grups parlamentaris ha fet avui en el Pla monogràfic sobre seguretat que s’ha realitzat, escolti les nostres reivindicacions. Perquè son aquestes les principals preocupacions del col·lectiu que representem i perquè son i seran aquestes les que podran portar a bon port les negociacions que a dia d’avui segueixen obertes.
 
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-191/2023 
DATA:7 de Novembre de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies