CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
SAP-FEPOL preveu una “GRIP BLAVA” a la Sala 112 de Reus per al proper dijous 10 de novembre  
Davant la greu situació de la Sala, davant la ignorància continuada de les peticions d'auxili dels efectius policials i davant les greus conseqüències per a la seva salut, la nostra organització sindical preveu una quantitat important d'indisposicions justificades per causes mèdiques  
 
Barcelona, 7 de novembre de 2022.-
 
El 3 de juny del 2020, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) demanava en un comunicat, incrementar de manera urgent els efectius policials a la Sala 112 de Reus. Ja llavors, la nostra organització sindical veia amb preocupació les condicions sota les quals havien de treballar els mossos i les mosses d’esquadra d’aquesta destinació.

Des d’ençà, i no han estat poques les vegades, les promeses de canvis organitzatius, d’increment d’efectius o d’increment d’hores extraordinàries han estat freqüents cada vegada que la nostra organització ha sortit amb un comunicat denunciant la greu situació de la Sala 112.

No obstant, cap de les promeses o dels compromisos que s’han fet sobre aquesta destinació s’han complert i malgrat el col·lectiu s’ha concentrat dues vegades reclamant millores en el servei operatiu, la situació no millora i cada vegada és pitjor.

A aquest efecte, tant els efectius policials afectats com la nostra organització sindical, han mostrat una responsabilitat absoluta vers el servei que presta la Sala 112 i la resta de sales del territori que encara estan obertes. Els efectius policials més no poden fer quan assumeixen fins i tot, la responsabilitat de gestionar  en solitari una sola regió policial.

És per  això que, davant dels reiterats incompliments, davant la manca de respecte absolut que suposa ignorar constantment als efectius policials i davant les greus conseqüències per la salut que tot plegat està suposant, la nostra organització sindical fa un pas endavant.

En aquest sentit, SAP-FEPOL preveu una GRIP BLAVA a la Sala 112 de Reus per al proper dijous 10 de novembre. És evident que la situació actual té afectació directa sobre la salut de les persones i preveiem doncs que el proper dijous, les indisposicions justificades per motius de salut seran generals.

Els efectius policials de la Sala 112 de Reus estant esgotats, cansats i decebuts per com s’està gestionant la seva situació i per com s’està ignorant i menystenint les greus conseqüències que de manera personal estan patint.

El Departament d’Interior ha de prendre la iniciativa en aquesta greu crisi. No pot quedar al marge de la negociació i de la millora de les condicions de la Sala 112 de Reus , així com també de la resta de Sales del territori.

És per això que, amb la immediatesa que una situació com l’actual mereix, la nostra organització sindical espera ser convocada de manera urgent a una reunió que serveixi per trobar una sortida. Una reunió a la qual esperem que hi assisteixin els màxims responsables del Departament, de la Direcció General, de la Prefectura i de la Sala 112 de Reus.
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-186/2022 
DATA:7 de Novembre de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies