CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
SAP-FEPOL convoca una concentració per denunciar la situació de la Sala 112 de Reus 
Després que davant dels molts escrits presentats per la nostra organització sindical la resposta hagi estat del tot insuficient i davant el cansament dels efectius policials d'aquesta situació, SAP-FEPOL convoca al col·lectiu a concentrar-se davant les portes de la Sala 112 de Reus.  
 
Barcelona, 9 de juliol del 2021.-
 
El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) porta massa temps denunciant la situació de manca d’efectius que ve patint la Sala 112 de Reus. Les condicions de treball i la situació de #sotamínims que pateixen aquests efectius policials ha provocat una situació de fa temps insostenible.

Els escrits que la nostra organització sindical ha presentat a l’Administració des del 2016 (més intensament des del 2020), la manca de mesures o la insuficiència de les que han estat aplicades han provocat un estat de crispació general del col·lectiu, evidenciat amb més de 100 notes informatives que fins avui (malgrat la urgència de la situació) no han obtingut resposta.

És per això que el Sindicat Autònom de Policia convoca a tot el col·lectiu per fer públiques aquestes deficiències.
 
  • CONCENTRACIÓ:

  • DIA: 14 de juliol de 2021

  • LLOC: Sala 112 de Reus

  • HORA: 12:00 hores

  • ADREÇA: Carrer dels Pagesos número 2 Reus

 
SAP-FEPOL considera que la situació que pateix la Sala 112 de Reus afecta especialment a totes les dotacions policials (ja sigui de mossos com de policies locals) però també a la ciutadania de Catalunya que pateix les deficiències d’un servei com el de la seguretat pública.

És per això que la nostra organització sindical obre aquesta CONCENTRACIÓ a tot el col·lectiu el qual també s’hauria de mobilitzar i solidaritzar especialment amb els operadors i les operadores d’una Sala prou maltractada. 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-101/2021 
DATA:9 de Juliol de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto