COMUNICATS, TRÀNSIT 
SAP-FEPOL denuncia problemes d’eficiència dels nous datàfons de trànsit 
Els nous aparells facilitats per CAIXABANK ni permeten la impressió de rebuts, ni es poden vincular mitjançant Bluetooth a cap impressora. Des de la nostra organització sindical ja hem demanat que es retirin i se'ns lliurin un de nous amb les mateixes prestacions que tenien els anteriors. 
 
Barcelona, 17 de desembre del 2021.-

La Secció Sindical de Trànsit del SAP-FEPOL ha rebut diverses queixes respecte els nous datàfons que els efectius de l’especialitat han d’utilitzar en l’exercici de les seves funcions, per cobrar l’import de denúncies.

El fet és que aquests nous datàfons que ens ha fet arribat CAIXABANK (el de l’esquerra de la fotografia)  son menys eficients que els anteriors, dificultant així la tasca que els efectius policials han de desenvolupar en el cobrament de les sancions.

I és que al contrari del que passava amb l’aparell que estàvem utilitzant fins ara (el de la dreta de la fotografia), els nous no tenen la possibilitat d’imprimir cap rebut, així com tampoc tenen la possibilitat de vincular-lo a cap impressora.

Aquest fet està provocant que quan per exemple s’ha de cobrar una sanció a un conductor estranger, si ja se li havia entregat la còpia de la denúncia prèviament, en el moment d’aixecar-li la immobilització no se li pot imprimir el rebut motiu pel qual no queda altra que cobrar-li físicament amb la bacallanera.

Per tant, amb la intenció de facilitar la tasca als especialistes de trànsit, la nostra organització sindical ha traslladat la necessitat de parlar amb l’entitat bancària per tal que recuperin el darrer model de datàfon que ens han donat i ens en dotin d’un que, com l’anterior, tinguin Bluetooth la possibilitat d’imprimir rebuts.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-176/2021 
DATA:17 de Desembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies