PONENT, COMUNICATS 
Es menysprea i s’ignora als mossos i a les mosses de les Borges Blanques 
Malgrat en la darrera Junta local de seguretat de les Borges Blanques es va determinar ampliar les dependències policials amb la instal·lació de mòduls al pàrquing, hores d'ara no s'ha fet cap actuació perpetuant-se les males condicions laborals que han d'assumir els efectius policials. La primera de les ampliacions s'hauria d'haver realitzat duran l'últim semestre del 2022   
 
Lleida, 14 de març del 2023.-
 
La Secció Sindical de Ponent del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) porta denunciant la patètica situació de la Comissaria de Les Borges Blanques des del març del 2021. A aquest efecte s’ha denunciat les deficiències d’aquesta destinació a la Subdirecció general de prevenció de riscos i salut laboral del Departament d’Interior, a la Subdirecció general d’administració i serveis, al responsable de Gestió Tècnica d’Infraestructures de cossos operatius i davant la Subdirecció general de recursos humans de la Direcció General de la Policia.

La nostra organització sindical ha denunciat de manera reiterada que les persones membres del cos de mossos d’esquadra es veien obligades a canviar-se al pàrquing de la comissaria fruit de la manca d’espais. No obstant, davant la quantitat ingent de denúncies presentades, l’Administració ha mostrat SILENCI.

Tant sols en el marc de la reunió regional de la RPP se’ns va informar que la col·locació de sis mòduls al pàrquing exterior de la comissaria es faria durant en dues fases, essent la primera en l’últim semestre del 2022 i la segona, a l’estiu del 2023.

No obstant, hores d’ara no s’ha fet cap actuació en la millora de les condicions laborals dels efectius policials que estan destinats a aquesta Comissaria.  Per tant, la ignorància i el menyspreu que està mostrant l’Administració sobre aquesta qüestió arriba a límits insospitats, cosa que està generant un sentiment de crispació general en aquesta destinació.

Era mentida el projecte de col·locació de sis mòduls al pàrquing exterior de la comissaria? No es respectaran els extrems que es van acordar dins l’àmbit de la Junta local de seguretat de les Borges Blanques? Per les deficients condicions laborals serà necessari (tal i com així s’ha fet amb altres destinacions) instar al tancament d’aquestes instal·lacions?

Considerem sorprenent que la Subdirecció general de prevenció de riscos i salut laboral del Departament d’Interior mantingui en unes condicions deplorables als efectius policials que treballen en aquesta Comissaria. Considerem penós que es mantingui en el temps una situació que MAI s’hauria d’haver produït. És per això que novament reclamem al Departament d’Interior que posi solució a aquesta patètica situació i ho faci a la major brevetat possible.
    
NÚMERO DE COMUNICAT:C-47/2023 
DATA:14 de Març de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies