COMUNICACIÓ 
Màster en Anàlisi i Direcció de la prevenció integral i la gestió policial 
L'Institut de Formació Contínua-IL3 de la Universitat de Barcelona i la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL) ofereixen aquest Màster, amb condicions especials per a les persones afiliades a la nostra organització sindical  
 
Barcelona, 5 d'agost del 2021.-

El Màster en Anàlisi i Direcció de la Prevenció Integral i la Gestió Policial constitueix una resposta a la necessitat actual d'una formació universitària d'alt nivell en aquest camp. La gestió i direcció dels cossos policials i de la seguretat en general, s'aborda amb aquest màster des de la perspectiva dels més actuals avenços pràctics i teòrics. Això requereix uns professionals altament qualificats, tant en tècniques i metodologies com en la plena comprensió de les variables implicades en aquests temes.
 

Amb la modalitat semi-presencial s'aprofiten les possibilitats que les noves tecnologies posen al nostre abast, possibilitant el seguiment dels continguts de manera flexible i adap- tada a les necessitats individuals.
 

El curs és de caràcter corporatiu, per la qual cosa va dirigit a membres de FEPOL o d’alguna de les seves entitats associades, relacionats amb la gestió del risc i la seguretat, que vulguin perfeccionar els seus coneixements i especialitzar-se en aquest camp professional.

 
DATA:5 de Agost de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies