COMUNICATS, TRÀNSIT 
La Secció Sindical de trànsit de SAP-FEPOL es reuneix al Parlament amb el Grup d’ERC 
A petició del Grup parlamentari, la nostra secció sindical de trànsit s'ha reunit amb ERC a qui ha pogut traslladar quina és la situació de l'especialitat al cos de mossos d'esquadra 
 
Barcelona, 28 de febrer del 2023.-
 
El passat 23 de febrer, la Secció Sindical de Trànsit del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) es va reunir amb el Grup d’Esquerra Republicana (ERC) al Parlament de Catalunya. A instàncies del grup parlamentari, la nostra organització sindical va traslladar les demandes i les necessitats de la nostra especialitat i ho va ver fugint de l’oportunisme i posant negre sobre blanc, informació veraç i directa del que passa i es pensa als escamots.

En aquesta primera reunió, SAP-FEPOL va agrupar en quatre blocs quins son els principals problemes que tenim a l’especialitat:
 
  1. El model de l’especialitat.
  2. El lideratge de l’especialitat.
  3. La manca de seguretat i prevenció viària per les planificacions ordinàries.
  4. L’enfocament de l’estudi i l’anàlisi de les dades del trànsit.
 
A aquest efecte, la nostra organització sindical valora positivament la reunió ja que, d’una manera serena i fugint el partidisme egoista d’altres organitzacions sindicals no representatives, la nostra Secció sindical va traslladar quin és l’estat real de l’especialitat de trànsit.

Celebrem que el grup parlamentari s’hagi compromès a traslladar al Govern la veu i les demandes de tots aquells i aquelles que esteu als escamots d’arreu del territori, d’aquells i d’aquelles que aguanteu a peu de carretera les ingratituds horàries, les condicions meteorològiques i les deficiències de material, parc mòbil i uniformitat.

En aquest sentit, la nostra Secció sindical sempre restarà a disposició de tots aquells grups que vulguin escoltar la veu i l’opinió d’una especialitat (la de trànsit) prou maltractada, que veu de manera preocupant com cada dia és més vella i menys renovada.

Per tant, des de Trànsit del SAP-FEPOL (com a única secció sindical de trànsit independent al cos de mossos d’esquadra) agraïm la predisposició i l’interès mostrat pel Grup parlamentari d’ERC per haver escoltat quins son els problemes reals de la nostra especialitat.

Com a sindicat majoritari (també dins l’especialitat) amb més d’un 70% de l’afiliació i present a tots els sectors de trànsit de Catalunya considerem imprescindibles reunions com les produïdes, de la qual esperem veure el seu resultat en les millores de les condicions d’una especialitat, que si molt no canvien les condicions, seguirà patint un difícil present i li espera un negre futur.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-35/2023 
DATA:28 de Febrer de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies