COMUNICATS 
Què passa si estic dins d’un concurs i em confinen per COVID-19? 
En resposta als dubtes que ens estan arribant us comuniquem els passos a seguir en cas de quedar confinats mentre esteu en una fase d'oposició 
Barcelona, 26 de gener del 2021.-
Són algunes les preguntes que ens estan arribant a la nostra organització sindical, respecte els dubtes que genera el confinament (ja sigui per positiu o per contacte estret) de totes aquelles persones que a dia d’avui esteu en plena fase d’un concurs oposició.
  1. Quedo exclòs o exclosa del concurs?
  2. Puc demanar un ajornament de les proves?
  3. Quina possibilitat tinc de seguir a la fase d’oposició?
  4. Què passa amb mi a partir d’ara?
Amb aquest comunicat, des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) volem fer extensiu quins son els passos en cas que, arribada la data d’alguna prova de qualsevol concurs oposició, heu de seguir si com diguem, heu quedat confinats per positiu directe de COVID19 o per contacte estret amb alguna persona infectada. Primer.- En el moment que us succeeixin aquests extrems comuniqueu-los per escrit a l’adreça de correu itpg095@gencat.cat,  EXPOSANT que esteu participant en el concurs respectiu indicant el número de convocatòria, que heu quedat confinats i SOL·LICITEU per tant, que us sigui posposada la data de la prova a la qual no heu pogut assistir. Segon.- Truqueu telefònicament al 93.300.22.96 (extensió 47348) des d’on se us donaran les indicacions oportunes respecte la vostra situació. En cap cas se us pot excloure d’un concurs oposició i des del SAP-FEPOL restem a disposició de totes les persones afiliades per ajudar-vos a resoldre qualsevol incidència que us sorgeixi en el transcurs dels concursos. 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-13/2021 
DATA:26 de Gener de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto