Demanem el carnet de Moss@ d'Esquadra jubilat/da 
   
 

Barcelona, 30 de desembre de 2021.-

Amb l’aprovació al Congrés dels Diputats, publicació al B.O.E i entrada en vigor l’1 de gener del 2022 de la Llei de pressupostos de l’Estat pel 2022, tindrem la “Jubilació anticipada por aplicació de coeficients reductors del Cos de Mossos d’
Esquadra”.

Aprofitant aquesta gran fita aconseguida, des de SAP-FEPOL hem fet un escrit al Director General de la Policia, el Sr. Pere Ferrer i Sastre, demanant-li, tot i que ja ho hem vingut fent durant els últims anys, la creació d’una targeta d’identificació personal, que reconegui la figura del mosso/a jubilat/da, és a dir, “el carnet de moss@ d’esquadra jubilat/da”.
Des de SAP-FEPOL hem reclamat aquesta figura perquè creiem en la necessitat que les persones del Cos de Mossos d’Esquadra que es jubilin, i sempre sota la seva voluntat, puguin continuar tenint un vincle amb el Cos al qual han dedicat part o tota la seva vida professional, és simplement, un reconeixement a la trajectòria i dedicació, és un capital humà que ha de mantenir la flama (sempre voluntàriament) i que les organitzacions com la nostra no es pot permetre el luxe de perdre i ha d’intentar que el lligam continuï.
La resta de Policies de l’Estat i d’Europa fa molts d’anys que tenen aquesta figura instaurada, i per les consultes que hem pogut fer, és una figura molt valorada entre la població i entre els nous agents de policia. No hem de desaprofitar l’oportunitat.
Esperem que la Direcció General de Policia, primer, i la Conselleria d’Interior després, valorin de manera positiva la proposta i iniciïn els tràmits necessaris per la seva creació.

 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-187 
DATA:31 de Desembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto