COMUNICATS 
Són casualitats o ha estat la concentració realitzada davant del Parlament? 
Després de retards en pagaments, opacitats en el Nou Acord, etc., sembla ser que certa transparència i alguns dels pagaments pendents, comencen a arribar.  
 
Barcelona, 13 de novembre del 2023.-
 
La concentració que vam encapçalar el 7 de Novembre, es sols un avís del que vindrà si des de les organitzacions SAP-SME-FEPOL no assolim els avenços i millores que ens mereixem.

Sabem l’esforç que per a la majoria de companys i companyes comporta acompanyar-nos en algunes accions determinades. D’aquí, que des d’aquests sindicats novament volem agrair-vos el suport donat i que ens aneu donant en més força dia rere dia.

L’acció de la concentració que vam realitzar davant del Parlament de Catalunya, ha començat a portar algun molt lleu avenç, i no és cap casualitat!
En els mateixos dies 7, 8 i 9 de Novembre, dia de la concentració i posteriors, hem observat:
 
  • El pagament del servei d’unes eleccions que estaven per pagar des de feia massa temps i enfront les quals no hi havia manera de saber la data de quan es faria efectiu el pagament.
  • Que s’ha retribuït també el val de roba. Aquest segons nota de SGRH s’havia d’haver pagat al juliol. Doncs ha estat ara!
  • Com s’ha publicat la resolució que era legalment necessària per a poder indemnitzar les hores dels judicis amb les noves quanties de l’Acord:
 
Resolució conjunta de la Direcció General de Pressupostos i de la Direcció General de Funció Pública, sobre el règim aplicable a les indemnitzacions que corresponen als membres de la policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra citats judicialment en dies planificats com a festius.

Aquesta resolució, ara sí, estableix que l’import de les indemnitzacions dels judicis establertes en l’Acord de 31 de juliol, ja seran d’aplicació.

Cal RECORDAR que La Nota en relació a la vigència i aplicació de l’Acord de 31 de juliol de 2023 sobre conciliació i millores retributives del cos de Mossos d’Esquadra, que fou publicada el 28 de setembre per la SGRH, tipificava:

... “S’està treballant per a l’aprovació de la Resolució conjunta dels Departaments d’Economia i Hisenda i de la Presidència per tal de poder fer efectiva aquesta mesura. Mentre no s’aprovi aquesta resolució, es manté el règim de rescabalament vigent fins al moment”.

Per tot plegat, no hem d’oblidar que va haver una important concentració i hi ha hagut moviments.

Tenim clar que els resultats venen amb el treball, l’esforç, la lluita i la reivindicació i, aquí, és on tots i totes plegats, hem d’estar-hi presents. Malauradament, l’actual Departament d’Interior i resta d’alts càrrecs de la DGP, fins que no han vist “les orelles al llop” no han començat a bellugar-se.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-196/2023 
DATA:13 de Novembre de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies