ESCRITS, TRÀNSIT 
Sol·licitem reunió de la comissió de seguiment de l’acord per tractar problemes que afecten el torn 7x7N 
Instem a la SGRH a través d'un escrit a què convoqui, com més aviat possible, la Comissió de seguiment de l’acord per tal de donar una ràpida resposta als companys i companyes, que, a partir de l’1 d’agost del 2022, no podran continuar efectuant un horari al qual s’han presentat voluntàriament obeint una decisió, a parer nostre, injusta e incoherent.       
 
Barcelona, 3 d'agost del 2022 -.
 
A la reunió del passat divendres 15 de juliol d’enguany per consolidar del torn de nit voluntari, SAP-FEPOL va posar sobre la taula la problemàtica que tenim amb companys i companyes que, havent-se presentat voluntàriament a aquest horari, han estat exclosos/es perquè prèviament, més d’una dècada enrere, havien tingut una adequació del lloc de treball per motius de salut i amb prescripció mèdica (exempció del torn nocturn).
Finalment, es va acceptar que aquests casos es tractessin de manera individualitzada en el marc de la Comissió de seguiment de l’acord, ponderant individualment:
 
  • El temps que es va gaudir de l’adequació mèdica del lloc de treball.
  • El temps que fa que es va deixar de disposar de l’adequació del lloc de treball.
  • El temps que porten fent, regularment, l’horari Q10/Q5 (nits incloses) des del final de l’adequació laboral.

A l’efecte, aquest dilluns 18 de juliol, es va informar per escrit que els especialistes de trànsit de l’ART MN, sector Mataró, amb TIP 6167 I 6652 van patir una adequació horària del torn nocturn fa aprox. 13 i 10 anys, respectivament, motivada per prescripció mèdica.
Companys que des de les hores, un cop van rebre l’alta mèdica, han estat realitzant regularment  a l’horari Q10 i, posteriorment, a l’actual Q5, el torn nocturn quan se’ls ha planificat.
Per una altra banda, estem detectant, també a l’ART MN, casos on s’han escollit per fer l’horari 7x7N a caporals/les per davant d’altres agents de trànsit que, de manera voluntària han treballat moltes més nits, essent tots i totes de la mateixa unitat, contradient, d’aquesta manera, els criteris que des de la SGRH han estat publicats.
SAP-FEPOL insta la SGRH a què convoqui, com més aviat possible, la Comissió de seguiment de l’acord per tal de donar una ràpida resposta als companys i companyes, que, a partir de l’1 d’agost del 2022, no podran continuar efectuant un horari al qual s’han presentat voluntàriament obeint una decisió, a parer nostre, injusta e incoherent.  

            
NÚMERO DE COMUNICAT:E-61/2022 
DATA:3 de Agost de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto