ESCRITS 
Exigim que s'asseguri la higienització i desinfecció de les fundes d'armilles reutilitzades 
La nostra organització sindical ha denunciat deficiències en la neteja i higienització de les fundes d'armilles que es reutilitzen i es lliuren a efectius policials del cos de mossos d'esquadra. En un escrit presentat avui hem reclamat que s'incrementi les mesures de control d'aquestes peces i que s'asseguri que, quan es tornen a lliurar, estiguin en un estat idoni.   
 
Barcelona, 10 de maig del 2022.-
 
Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) sempre hem reclamat que es garanteixi la seguretat i la salut de les persones treballadores del cos i a l’efecte hem denunciat que, malgrat el que se’ns va dir a la Comissió Delegada, algunes fundes que s’han lliurat s’ha fet sense higienitzar-les, ni netejar-les.

Però per a mostra podem observar les fotografies de les dues fundes que us mostrem.  Aquestes corresponen a fundes reposades i teòricament netejades i higienitzades. La sorpresa majúscula que van tenir les persones que les han rebudes és que, en comprovar el seu estat i la visible manca de neteja, van localitzar el que es pot apreciar a les imatges (tirites i caramels).

Per tant, més enllà de la possible anècdota (que no hauria de ser considerat així) és evident que es produeixen (si més no) errades en la qualitat de la reposició de les fundes reutilitzades.

És per això que des de la nostra organització sindical en un escrit registrat avui hem instat a la Sots-direcció general d'administració i serveis  que incrementi la neteja de les peces lliurades i s’assegurin les condicions del material que es s’entrega a les persones membres del cos de mossos d’esquadra.

El passat 28 d’abril es va reunir la Comissió Delegada de Material i Equips de Protecció del Comitè de Seguretat i Salut Laboral del cos de mossos d’esquadra. En aquesta, se’ns va informar que les fundes d’armilles que es retornen i que poder ser reutilitzades, abans de tornar-se a lliurar s’higienitzen i es netegen.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:E-32/2022 
DATA:10 de Maig de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto