COMUNICATS 
S’aproven els Pressupostos Generals de l‘Estat de la jubilació anticipada del cos de mossos d’esquadra! 
El Congrés ha aprovat avui els Pressupostos Generals de l'Estat als quals només queda superar el tràmit del Senat. Un cop superat es publicaran al BOE i ja seran d'aplicació totes aquelles qüestions que contemplen, entre les quals hi ha la jubilació anticipada per al cos de mossos d'esquadra. Així, SAP-FEPOL emplaça a totes les persones afiliades a una nova assembla telemàtica per informar-vos de les darreres novetats (que no son poques)     
 
Barcelona, 25 de novembre del 2021.-

El Congrés ha aprovat avui els Pressupostos Generals de l’Estat que contemplen la jubilació anticipada per al cos de mossos d’esquadra. Així, l’esmena d’adició que afegeix una disposició addicional a la Llei General de la Seguretat Social i que contempla el dret a la jubilació anticipada per a les persones membres del cos de mossos d’esquadra segueix el tràmit parlamentari adient.

Ara, els Pressupostos Generals de l’Estat es remetran al Senat per seguir amb la tramitació parlamentària i, un cop superat el tràmit, el Govern de l’Estat preveu la seva publicació al BOE a finals d’aquest 2021.

Serà, un cop publicada al BOE la Llei que contempla la nostra jubilació anticipada, quan ja serà una realitat i per tant, totes aquelles persones membres del cos de mossos d’esquadra que tenen el dret a gaudir-la, la podran sol·licitar.

Així, des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) seguint amb el compromís adquirit amb el col·lectiu d’informar en tot moment de com està el procés, emplacem a totes les persones interessades a una nova assemblea telemàtica, amb la qual intentarem resoldre tots i cadascun dels dubtes que tingueu.

Us esperem doncs el proper 29 de novembre a les 16:00 hores en una nova assemblea que, com en les anteriors ocasions, es durà a terme per videoconferència. Per a poder-hi assistir podeu enviar un correu electrònic a l’adreça parlemdejubilacio@sap-mossos.cat indicant el vostre nom i el vostre número de TIP.

Teniu de termini per a inscriure-us fins el mateix 29 de novembre a les 12:00 hores, moment que rebreu el link per connectar-vos a la sessió informativa.

Com no podria ser d’una altra manera, la nostra organització sindical segueix al minut totes aquelles qüestions relacionades amb la jubilació anticipada del cos de mossos d’esquadra i us anirà informant en tot moment de les novetats que vagin sorgint al respecte.

          
DATA:25 de Novembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto