PONENT, ESCRITS 
SAP-FEPOL sol·licita la instal·lació de marquesines als pàrquings exteriors on poder estacionar els vehicles 
Les altes temperatures d'enguany fan necessària la instal·laciío de marquesines als exteriors dels pàrquings, que protegirien els agents de riscos laborals innecessaris.     
 
 
Lleida, 14 d'agost del 2022-.

El canvi climàtic i l’escalfament global estan provocant una crisi climatològica sense precedents, patint estius cada cop més calorosos amb temperatures inèdites que han batut tots els rècords. Sense anar més lluny, aquest any, Catalunya ja va patir la primera onada de calor el mes de maig, i ja són 5 els episodis viscuts d’onades de calor amb pics de fins a 43 graus.

És per aquest motiu, que SAP-FEPOL  ha adreçat un escrit a la SGRH sol·licitant la col·locació de marquesines als pàrquings exteriors on poder estacionar els vehicles policials.

Amb l’escenari climatològic actual, la demanda està més que justificada. Actualment, els vehicles  resten estacionats sota un sol de justícia, fet que provoca que, quan una patrulla agafa el vehicle per iniciar el servei, l’interior de l’habitacle estar a unes temperatures extremadament elevades, on no es pot ni tocar el volant.

Amb aquestes condicions, abans de començar el servei s’han d’obrir les portes, baixar els vidres, obrir l’aire refrigerant i esperar que a l’interior el vehicle arribi a una temperatura segura per poder-hi  accedir.

En aquest sentit, amb la col·locació de marquesines als exteriors dels pàrquings, evitaríem retards a l’inici del servei, protegiríem els agents de  riscos laborals innecessaris, i allargaríem el manteniment dels taulers de control/seients dels vehicles i la seva protecció davant futures inclemències meteorològiques com pedregades.

 
          
NÚMERO DE COMUNICAT:E-67 
DATA:16 de Agost de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies