GIRONA, ESCRITS 
La CD de Lloret de Mar cansada d'aguantar males olors 
Des del 2017 la nostra organització sindical ve denunciant les deficiències en el sistema de recollida d'aigües grises d'aquesta comissaria. Una qüestió que, malgrat l'Administració ens ha assegurat haver solucionat, es segueixen repetint. 
 
Barcelona, 27 de maig del 2022.-
 
A l’agost del 2017, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) denunciava per escrit les instal·lacions de sanejament de la Comissaria de Districte de Lloret de Mar, les quals  oferien tot un seguit de problemes relacionats amb el seu funcionament que provocaven entre d'altres molèsties, fortes olors i manca dels sistemes de ventilació dels lavabos.

Arran del nostre escrit, en data de 28 d'agost del 2017,  la Direcció General de la Policia ens manifestava clarament que s’estava elaborant un “estudi de reforma de l’edifici existent", en la qual se'ns assegurava a més, que es feia el manteniment necessari del desguàs i de l'evacuació d'aigües grises. No obstant, gairebé cinc anys després, els problemes persisteixen i la situació ja ha arribat al límit.

Un cop més, des de la nostra organització sindical hem hagut de denunciar que les canonades d’evacuació d’aigües grises s’han embussat, generant una forta olor en tot l’edifici. A més, en visita efectuada, els nostres tècnics han pogut comprovar el vessament d'aigua bruta cap a l’exterior. Hores d'ara el lavabo d’ús públic no es pot utilitzar i s'han generat molts problemes d’inundació d’aigües brutes en els lavabos i vestidors, tant masculins com femenins. 

Així mateix, SAP-FEPOL ha pogut comprovar que l’obturació té l’origen en algun punt entre els lavabos i l’arqueta exterior, ja sigui conseqüència de la pendent deficient o bé, perquè hi ha una part de la canonada trencada. Molt possiblement, les parts sòlides s'acumulen fins que s'obtura la canonada. Per aquest motiu caldria fer una inspecció amb càmera robotitzada per l’interior de la canonada per una empresa especialitzada, la qual cosa serviria per situar el punt exacte on tenim el problema.

Per altra banda i per evitar les males olors, des de la nostra organització sindical hem reclamat la necessitat d'una de substituir l'actual arqueta de pas, per una sifònica ja que de fer-se així es podrien evitar les molèsties que es generen, garantint una millor salubritat de la instal·lació de sanejament de l’edifici.

En l'escrit adreçat a Infraestructures del Departament d'Interior, la nostra organització sindical ha reclamat una solució ràpida i definitiva ja que, aguantar de manera constant males olors, a més d'infringir la normativa existents, atempta directament contra la salut de les persones (policies i ciutadans).


  
NÚMERO DE COMUNICAT:E-35/2022 
DATA:27 de Maig de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies