COMUNICATS 
Per un increment retributiu per a totes les persones membres del CME 
SAP i SME inicien una campanya de recollida de signatures a totes les Comissaries de Catalunya per exigir al Govern millores retributives per a tots els efectius policials sense excepció  
 
Barcelona, 2 de febrer del 2024.-
 
En la primera fase de la negociació que es va tancar amb la signatura de l’Acord de mínims de juliol del 2023, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i el Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) vam decidir no donar-hi confiança, per no haver tingut ni tant sols, la possibilitat de defensar la necessitat d’incrementar les retribucions per a totes les persones membres del cos de mossos d’esquadra.

La pèrdua de poder adquisitiu que els mossos i les mosses hem patit fruit de les retallades imposades des del 2012 (especialment els de l’escala bàsica), feia i fa encara imprescindible la necessitat d’incrementar les retribucions del col·lectiu que representem. No obstant el Departament d’Interior, el Govern de la Generalitat s’han mostrat inflexibles a les nostres reivindicacions.

No obstant, des del SAP i des de l’SME no estem disposats a quedar-nos de braços plegats i per tant, amb les mobilitzacions col·lectives que es considerin, cal seguir lluitant a fi de fer visible que una àmplia majoria del col·lectiu segueix lluitant per incrementar les seves retribucions.

És per això que des d’ambdues organitzacions sindicals, avui iniciem una campanya de recollida de signatures que faci visible aquesta reivindicació general per un increment retributiu digne. Els delegats i les delegades d’ambdues organitzacions sindicals passaran regularment per totes i cadascuna de les comissaries de Catalunya per recollir la signatura de tots aquells i aquelles que comparteixen aquestes reivindicacions.

Una vegada recollides, SAP i SME traslladaran al Departament d’Interior, al Govern i al Parlament  de Catalunya que els mossos i les mosses d’esquadra no poden seguir patint per més temps, el que considerem una greu discriminació respecte altres col·lectius professionals.

Així que és hora que tu mosso i tu mossa t’impliquis encara més, en una reivindicació que és teva i que afecta de manera directa i considerable en la teva vida particular. Des de l’acord del 2008 hem vingut lluitant, unes millores i una reivindicació que mai s’ha assolit.

Per tant, des del SAP i des de l’SME esperem la teva implicació en aquesta campanya de recollida de signatures que avui iniciem, el resultat de la qual serà traslladada als nostres responsables polítics a fi que vegin que el cos de mossos d’esquadra segueix reivindicant unes millores que fins el moment no s’han produït.
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-21/2024 
DATA:2 de Febrer de 2024
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies