CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
Brot per coronavirus a la Sala 112 de Reus 
EL Servei d'Administració de la RP del Camp de Tarragona confirma el brot per coronavirus i aquesta tarda es procedirà a la desinfecció de la Sala i dels espais comuns       
 
Reus, 11 d'agost del 2021.-

Després que hagin aparegut diversos casos de COVID-19 a la Sala 112 de Reus, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha denunciat aquesta qüestió tant al Servei d’Administració de la Regió Policial del Camp de Tarragona, com a la Sub-direcció General de Prevenció de Riscos i Salut Laboral del Departament d’Interior.

Al respecte, la nostra organització sindical ha reclamat la necessitat de tractar aquesta situació com a brot específic, desinfectar l’edifici, prendre totes aquelles mesures oportunes per tallar el contagi i assegurar el servei ordinari per evitar que els efectius policials que treballen vegin incrementada la seva càrrega de treball.

Així, després de totes les  gestions efectuades, des del SAP-FEPOL podem informar a totes les persones que presteu servei a la Sala 112 de Reus dels següents extrems:

Primer.- Finalment i després ja d’aquests setze casos s’ha decidit tractar aquesta situació com a brot de contagi per coronavirus.

Segon.- Aquesta mateixa tarda es procedirà a fer la desinfecció de la Sala 112 i dels espais comuns de l’edifici com per exemple son els vestidors o el menjador.

Tercer.- Les persones especialment vulnerables han començat a enviar-se cap a casa.

Quart.- En relació al cribratge massiu en prevenció de detecció de nous casos, el Servei d’Administració de la Regió Policial seguirà les indicacions marcades pel Departament de Salut.

Cinquè.- El servei ordinari de la Sala 112 de Reus s’assegurarà amb l’oferiment d’hores extraordinàries.

Des de la nostra organització sindical ja hem reclamat a l’Administració que s’actuï per prudència i es facin totes les gestions oportunes que tallin el brot que s’ha produït. Així mateix, tot recordant la necessitat de confinar-se davant qualsevol símptoma i comunicar-ho al sistema de salut, restem a disposició de totes les persones destinades a la Sala 112 per resoldre totes aquelles qüestions que us siguin necessàries.

              
NÚMERO DE COMUNICAT:C-118/2021 
DATA:11 de Agost de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto