COMUNICATS 
Comença la segona campanya de vacunació del cos de mossos d’esquadra 
Demà dijous comença la segona campanya de vacunació del cos. La vacuna escollida ha estat finalment Comirnity de Biontech/Pfizer. No obstant aquelles persones que vulguin (amb consentiment informat) poden vacunar-se amb AstraZeneca  
 
Barcelona, 26 de maig de 2021.-

El Servei de Vigilància de la Salut Laboral del Departament d’Interior ens ha informat que a partir de demà dijous, s’iniciarà la segona campanya de vacunació dels professionals ja vacunats amb la primera dosi contra la COVID-19. Una campanya que ha estat organitzada pel Departament de Salut del Govern de la Generalitat.

Per tant, totes aquelles persones membres del cos de mossos d’esquadra que no vulguin esperar a ser citades poden demanar cita directament mitjançant l’enllaç vacunacovid.catsalut.gencat.cat, enllaç que des d’ahir té habilitada una opció especial per als col·lectius (com el nostre) vacunats amb la primera dosi d’AstraZeneca.

Per defecte, la vacuna que es farà servir per completar el procés d’immunització serà Comirnity de Biontech/Pfizer la qual ha estat l’avalada per l’autoritat sanitària.

No obstant, i en tant que l’Agència Europea del Medicament (EAM) ha recomanat completar la pauta amb AstraZeneca, aquelles persones que prefereixin aquesta opció ho podran sol·licitar omplint el consentiment informat que des de Salut s’ha realitzat.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) som conscients de la multitud de dubtes que aquesta segona campanya està generant en el col·lectiu. És per això que creiem que la Sub-direcció General de Prevenció de Riscos hauria d’informar amb un FAQS, mitjançant la intranet corporativa amb tots els dubtes que des de les organitzacions sindicals del cos estem traslladant.

No obstant la nostra organització sindical resta a disposició de totes les persones afiliades per resoldre els dubtes o problemes que us puguin anar sorgint.   
NÚMERO DE COMUNICAT:C-80/2021 
DATA:26 de Maig de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto