Jubilació anticipada per aplicació de coeficients reductors 
  
 

Barcelona, 30 de desembre de 2021.-

Amb l’aprovació al Congrés dels Diputats, publicació al B.O.E i entrada en vigor l’1 de gener del 2022 de la Llei de pressupostos de l’Estat pel 2022, tindrem la “Jubilació anticipada por aplicació de coeficients reductors del Cos de Mossos d’
Esquadra”.

Des de que es va iniciar tot el procediment, i més concretament en totes les reunions mantingudes amb el Director General de Ordenación de la Seguridad Social (DGOSS), li hem traslladat que en el nostre col·lectiu convivien diferents opcions a l’hora de comptabilitzar els anys treballats com a policies. Que es tinguessin en compte i sumessin als anys treballats com a membres del Cos de Mossos d’Esquadra, els anys que havien desenvolupat la seva tasca en altres cossos, que tot i tenir un nom diferent, professionalment és la mateixa, en la majoria de casos.
Tenim companys/es que han passat de les Policies Locals al CME, companys/es que venen de la Guàrdia Civil, i algun company/a que ve de la Policia Nacional i de bombers (casos concrets), i no entenem el perquè no els hi sumen els anys en aquests cossos.
Des de la Subdirecció General de Recursos Humans ens han informat que des de la Subdirecció responsable de l’INSS , els hi ha comunicat que totes les persones que hagin estat durant anys desenvolupant la seva tasca professional en algun dels Cossos de Policies Locals o en el Cos de bombers, als anys treballats com a membres del CME, se’ls hi sumarà els anys treballats en aquests cossos.
Des del SAP-FEPOL veiem, com no podia ser d’una altra manera, bé aquesta opció. El que entenem (només tenen en compte els cossos que tenen sobrecotització i no els que desenvolupen la mateixa tasca professional),  i continuarem parlant, argumentant i insistint amb el  Director General de Ordenación de la Seguridad Social, és que els companys/es que venen de la Guàrdia Civil o de la Policia Nacional,  no els hi compti i sumi als anys treballats com a membres del CME.
Des del SAP-FEPOL continuarem treballant i lluitant  per a que tots els companys que vau estar a la Guàrdia Civil o  la Policia Nacional us comptin per la Jubilació Anticipada els anys que vau treballar en aquests dos cossos policials.


    
NÚMERO DE COMUNICAT:C-188 
DATA:31 de Desembre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto