ESCRITS 
Denunciem a Inspecció de Treball la situació dels vestidors i sales de treball ubicades en l’aparcament de la CD de Les Borges Blanques 
El passat 26 de març del 2021 ja vam informar el Departament d'Interior de tot un seguit d'anomalies i incompliments sobre la LPRL. Sorprèn que, pràcticament després de dos anys, aquest problema no s'han resolt, tot el contrari, s'ha agreujat.   
 

Barcelona, 23 de gener de 2023-. 

En l'actualitat el garatge s'està fent servir de vestidor i sala de treball. No cal dir que aquest espai està pensat només pels vehicles.
En el moment de la vista feta pels tècnics de SAP-FEPOL en data de 17 de gener del 2023 a les 12:00 hores, la temperatura en aquests espais era inferior als 12 c°. La intimitat dels treballadors/es és nul·la i evidentment no es disposa de lavabos ni dutxes.

A més a més, la mateixa activitat del centre de treball contempla aquest espai com a garatge, és a dir, té les condicions de ventilació pròpies d'aquests espais. En cap cas està plantejat per fer un ús amb persones.

Per tant, hem presentat denúncia a Inspecció de Treball per tal d'exigir que, de forma immediata, es doti el centre de treball dels espais suficients per garantir i complir amb la normativa vigent en matèria de Prevenció de Riscos Laborals i complir amb la normativa urbanística que prohibeix clarament fer l'ús que s'està fent actualment d'aquestes dependències policials.

 
NÚMERO DE COMUNICAT:E-00 
DATA:24 de Gener de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies