COMUNICATS, TRÀNSIT 
Es tramita la licitació per a la renovació dels cascs dels especialistes de trànsit 
Després que la Secció Sindical de Trànsit de la nostra organització sindical denunciés la imminent caducitat dels cascs dels efectius de trànsit, en la sessió ordinària del Consell de la Policia d'avui se'ns ha comunicat la licitació d'aquest equip de protecció individual. 600 cascs per trànsit i 250 per a motoristes de USC s'adquiriran aquest 2022. Mateixa quantitat que es licitarà per al proper any 2023.   
 
Barcelona, 19 de gener del 2022.-
 
La Secció Sindical de Trànsit del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) denunciava en el comunicat C-180/2021 de 22 de desembre, “la manca i la propera caducitat dels cascs de trànsit”. Una situació que, de no solucionar-se de manera ràpida, posaria en risc el patrullatge en motocicleta d’una quantitat considerable d’especialistes.

La greu deficiència de cascs a l’especialitat, la urgent renovació d’aquest element de protecció individual en tant que molts especialistes ja el tenen a dia d’avui caducat i la manca de licitació fins el moment, provocava la denúncia de la nostra organització sindical.

Avui, SAP-FEPOL ha portat aquesta qüestió a la sessió ordinària del Consell de la Policia amb la necessitat d’obtenir una resposta ràpida. A l’efecte aquesta no s’ha fet esperar (la qual cosa agraïm) ja que l’Administració ens ha manifestat i confirmat la tramitació d’una licitació per l’adquisició i renovació de 600 cascs per trànsit i 250 més, per a les Unitats de Seguretat Ciutadana. Una licitació que està prevista repetir l’any 2023.

Així doncs, la intenció és que els cascs siguin lliurats abans de l’estiu, donant resposta a les demandes reclamades per la nostra organització sindical.

És per això que des del SAP-FEPOL celebrem la resposta obtinguda i esperem per tant, el seu compliment. A l’efecte seguirem amatents a la licitació publicada, posant especial atenció en el plec de condicions amb el qual s’asseguri el millor material que garanteixi la seguretat dels motoristes del cos de mossos d’esquadra.
    
NÚMERO DE COMUNICAT:C-6/2021 
DATA:19 de Gener de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto