COMUNICATS, TRÀNSIT 
La VOLTA ciclista a Catalunya i la crua realitat dels vehicles de trànsit. Quatre motocicletes KO a les primeres de canvi. 
Des del SAP i SME denunciarem fins on faci falta la deplorable situació del parc mòbil de l´especialitat de Trànsit.  
 
Barcelona, 18 de març del 2024.-

Portem temps denunciant el pèssim estat del parc mòbil de trànsit. Quan no són els furgons, són la resta de turismes, o les motocicletes i, quan no, ho són els elements o la uniformitat de seguretat dels treballadors i treballadores de l’especialitat.

L'última situació vergonyosa l’hem patit recentment davant un operatiu tan important com és la Volta a Catalunya. Ha passat allò que cada dia passa en el servei ordinari i que passa més desapercebut. El cas és que als primers 30 km del primer dia de la Volta s'han avariat 4 motocicletes que evidentment han deixat d'oferir el servei pel qual estaven operatives.

Una clara mostra de la lamentable situació actual del parc mòbil. Un ridícul monumental que danya la imatge de l'especialitat de trànsit del Cos de Mossos d'Esquadra i constata el que fa anys estem denunciant, el deficient i ineficient parc mòbil amb el qual hem de fer front, no a una Volta ciclista de renom, sinó al servei ordinari tan important del dia a dia a les diferents carreteres de la xarxa viària de Catalunya.

Des de la Secció Sindical de l´especialitat de Trànsit del SAP i SME, continuarem defensant i lluitant per la nostre especialitat. Per qualsevol dubte o aclariment contacteu amb els vostres delegats.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-64/2024 
DATA:18 de Març de 2024
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies