COMUNICATS 
Compensació per les declaracions al judici 17-A de l’Audiència Nacional 
Es reverteix la situació inicial quan alguns dels efectius policials que hi assistien patien un increment de les hores de romanent.        
 
Barcelona, 11 de març 2021.-
Com ja us vam informar en el seu dia, el mes de novembre de 2020 el SAP-FEPOL va reclamar una nova compensació per les jornades de treball de tots els efectius  del cos  que van haver de declarar pels atemptats de Barcelona i de Cambrils. Per part del SAP-FEPOL reclamàvem que les 7,30 hores que s’estaven imputant per jornada s’incrementessin donada la singularitat del fet. En aquell moment es va demanar la imputació d’un mínim de 12 hores per cada dia que els que declaràveu passàveu a Madrid per tal de compensar la situació en la que us trobàveu, havent de passar dos dies com a mínim fora de casa i la preparació de la declaració. Posteriorment, aquesta petició també va ser traslladada al Consell de la Policia únicament pel SAP-FEPOL. Doncs bé, finalment en data 8 de març s’ha signat un pacte entre les organitzacions sindicals i la DGP en relació a aquestes imputacions horàries. Amb aquest pacte es passa de compensar de la següent manera:
  • Es computa un total de 14 hores de treball per cadascuna de les jornades de desplaçament a Madrid.
  • En la jornada de la declaració, cas en que s’hagin computat 5 hores a cobrar o compensar, correspondran 9 hores de treball ordinari fins completar el total de 14.
  • Aquestes imputacions no generaran dret a la compensació indemnitzatòria especial (MOIN) ni nocturnitat.
Des del SAP-FEPOL celebrem que l’Administració hagi escoltat les nostres demandes i que finalment tots els mossos i totes les mosses que han comparegut davant l’Audiència Nacional (a més de no haver patit un increment del romanent) hagin pogut rebre una millora de la seva compensació.

ENLLAÇ DE L'ESCRIT REGISTRAT: clica aquí
ENLLAÇ A L'ACORD SIGNAT: clica aquí               
NÚMERO DE COMUNICAT:C-49/2021 
DATA:11 de Març de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto