CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
Demà la Sala 112 ha d’expressar la seva opinió majoritària! 
La Sala 112 de Reus (així com també altres sales com al de Barcelona) necessiten solucions. No poden restar per més temps a l’escolta veient com van passant els dies i els qui hi esteu destinats i destinades patiu per més temps les manca d’efectius.   
 
Tarragona, 13 de juliol del 2021.-
 
El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha convocat una concentració demà a les 12:00 hores davant la Sala 112 de Reus per denunciar públicament la situació de la manca d’efectius que té #sotamínims aquesta destinació.

Tal i com manifestéssim en el comunicat de convocatòria, la situació que totes els efectius de la Sala 112 han traslladat, fins i tot en infinitat de notes informatives és insostenible i per tant, la necessitat d’incrementar la dotació d’efectius és urgent.

És per això que és del tot necessari que el col·lectiu es mobilitzi i reivindiqui un increment d’efectius que ha de permetre millorar la salut dels qui a d’avui hi estan destinats, els quals estan patint una exigència extraordinària, que atempta fins i tot contra la seva salut i la seva conciliació familiar.

Així mateix des de la nostra organització sindical no entenem els comunicats d’una organització sindical com USPAC (majoritària a la RP del Camp de Tarragona) anunciant (massa tard) un increment d’efectius que, els qui treballen com a operadors i operadores de la Sala, veuen del tot insuficient.

Els efectius de la Sala 112 de Reus es mereixen un suport majoritari de totes les persones membres del cos de mossos d’esquadra i de totes les seves organitzacions sindicals representatives. I aquest suport passa (com està reivindicant SAP-FEPOL) per assolir incrementar el múscul dels escamots de Q5 i millorar la conciliació de la vida familiar amb la laboral d’aquells que estan a Q3.

Per tant companyes i companys de la Sala 112 de Reus! Demà cal enviar un missatge alt i clar. La Sala 112 de Reus (així com també altres sales com la de Barcelona) necessiten solucions. No poden restar per més temps a l’escolta veient com van passant els dies, mentre els qui hi esteu destinats i destinades segui patint les conseqüències que genera la manca d’efectius.

Les Sales son una destinació estratègica per al servei de seguretat pública de Catalunya i deixar-ho desatès implica deficiències que poden atemptar contra la seguretat dels efectius de les policies locals i dels mossos d’esquadra. I demà ho reivindicarem!

      
NÚMERO DE COMUNICAT:C-104/2021 
DATA:13 de Juliol de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto