COMUNICATS, ORDRE PÚBLIC 
Material deficient a les ARRO 
Fa anys que des de  la Secció d'Ordre Públic del SAP-FEPOL estem denunciant la manca de material que pateixen les ARRO de totes les Regions Policials. 
 

Barcelona, 26 de març del 2018.-

Fa anys que des de  la Secció d'Ordre Públic del SAP-FEPOL estem denunciant la manca de material que pateixen les ARRO de totes les Regions Policials.

Amb els fets ocorreguts aquests dies en les concentracions, tant a la Delegació del Govern com en altres punts del territori, ha quedat demostrat que tenim raó i que la nostra administració va sempre un pas per darrere.

En aquests últimes actuacions policials d'Ordre Públic hem vist com la massa de manifestants ha intentat trencar les línies policials fent llançaments i agredint als companys. Uns companys que sent de nivell 2 i havent de fer tasques pròpies d'Ordre Públic de nivell 3 porten uns cascos que tenen més de 15 anys, que són vells, antics, amb viseres fosques i ratllades, que s'omplen de baf i que no permeten la visibilitat.

Uns companys que també porten defenses semirígides, antigues i pròpies del segle passat i que per poder-se treure la gent de sobre i marcar la distància de seguretat han d’aplicar més força i gesticular en excés.

És per això que des del Sindicat Autònom de Policia exigim que d'una vegada per totes les ARRO tinguin el material adient per poder fer tasques d'Ordre Públic amb garanties i amb seguretat.

Els hi recordem que aquests dies portem 22 mossos ferits i que no tolerarem més excuses de diners, ni de pressupostos, ni de pretextes que dilatin la mancança de materials. Perquè a la feina ben feta i la seguretat dels mossos no se'ls hi pot posar preu.

SAP, TREBALLEM X A TU!

 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-52/2018 
DATA:26 de Març de 2018
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto