COMUNICATS, TRÀNSIT 
Comissió de validació del Concurs Oposició de Trànsit (mosso i caporal). Tothom apte! 
Barcelona, 4 de maig de 2021.- Avui ens han reunit per comunicar-nos les persones aprovades en la segona fase del curs i per indicar-nos el cronograma i el número d’aptes de la fase de pràctiques. De la categoria de Mosso/a ha hagut 43 aptes (TOTS) 
 
Barcelona, 4 de maig de 2021.-
Avui ens han reunit per comunicar-nos les persones aprovades en la segona fase del curs i per indicar-nos el cronograma i el número d’aptes de la fase de pràctiques.
  • De la categoria de Mosso/a ha hagut 43 aptes (TOTS). A les 09:00h del proper 18 de maig del 2021 iniciaran la fase de pràctiques al destí guanyat 47 especialistes. Període que finalitzarà el 17 d’octubre del 2021.
  • De la categoria de Caporal/a hi ha hagut 1 apte (l’únic que hi havia) que iniciarà la fase de pràctiques el 18 de maig del 2021 a les 09:00h. al destí guanyat i la finalitzarà el 17 d’octubre del 2021.
  • De la categoria de Caporal/a els 6 especialistes que van iniciar la fase de pràctiques el 22 de novembre, gràcies al SAP-FEPOL, han aprovat.
Es farà una resolució parcial del concurs que es publicarà al DOGC el 13 de maig del 2021 amb el nomenament dels:
  • 75 mossos/es
  • 1 caporal/a exempts de la fase de pràctiques.
  • 6 caporals/es que han aprovat les pràctiques.
Així, el 18 de maig del 2021 serà la data màxima d’incorporació a la plaça guanyada al concurs oposició tenint en compte els període possessoris si hi ha canvi de localitat d’acord amb l’article 15.2 del Decret 401/2006, de 24 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament de provisió de llocs de treball del Cos de Mossos d’Esquadra:
  • Si el nou lloc de treball assignat NO implica canvi de localitat, el termini de pressa de possessió en el nou lloc de treball és l’endemà del cessament.
  • Si el nou lloc de treball assignat implica canvi de localitat dins la mateixa Àrea Regional de Trànsit, s’incorporarà el tercer dia del cessament.
  • Si el nou lloc de treball assignat implica canvi de localitat a una altra Àrea Regional de Trànsit, s’incorporarà el cinquè dia del cessament.
Des de la Secretaria de l’Especialitat de Trànsit del SAP-FEPOL, l’única específica de trànsit del nostres Cos, donem la benvinguda i felicitem a tots els aprovats i us acollirem com una família en la nova fase de pràctiques. Igualment felicitem als que, estan en l’especialitat, han guanyat una nova plaça on es presentaran com a molt tard, el 18 de maig (tenint en compte el paràgraf anterior). 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-71/2021 
DATA:4 de Maig de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto