PONENT, COMUNICATS 
Per fi un porter automàtic a l’OAC d’Artesa de Segre 
Després d'haver-ho reclamat en les dues darreres reunions regionals, ja s'ha instal·lat el porter automàtic a l'oficina que mossos té a l'Ajuntament d'Artesa.  
 
Lleida, 15 d'octubre del 2021.-

Ha costat! Molt! Però ja el tenim aquí! L’OAC d’Artesa de Segre ja té un porter automàtic. I és que la Secció Sindical de Ponent del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), en les dures darreres reunions regionals havia denunciat la necessitat d’instal·lar-ne un, que incrementés la seguretat dels efectius policials que hi realitzen les seves funcions.

Així, després de les nostres demandes, ja podem dir que s’ha aconseguit instal·lar un porter automàtic a l’OAC d’Artesa de Segre.

Sens dubte, aquesta és una bona notícia en tant que es millora la seguretat dels agents i de les agents que realitzen el seu servei en aquesta destinació i més quan, fins ara no sabien ni qui accedia a l’interior de l’oficina, ni quan hi accedia.

Per tant, des del SAP-FEPOL i vista la “celeritat” amb la qual s’ha instal·lat aquest porter automàtic (altres destinacions no tenen aquesta sort) volem agrair les gestions fetes per part del Cap de la Regió Policial de Ponent, per part del Cap de la Comissaria de Ponts, així com també de l’Ajuntament d’Artesa.

Avui, els efectius policials ja poden saber qui vol accedir a l’interior de les instal·lacions i controlar-ne el seu accés mitjançant el porter automàtic.

Des de la Secció Sindical de Ponent del SAP-FEPOL seguirem treballant per millorar la Comissaria de Ponts i esperem que properament també siguin satisfetes altres millores proposades, com son per exemple, la de posar finestres al menjador o al despatx del cap de torn o també, una porta d’accés del pàrquing a l’interior de la Comissaria.

  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-141/2021 
DATA:15 de Octubre de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies