CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
Reunió Regió Policial Camp de Tarragona de 26 de maig 
Resum dels punts que la nostra organització sindical va portar a la reunió entre els comandaments de la regió policial, els caps del servei d'administració i les organitzacions sindicals representatives  
 
Tarragona, 27 de maig del 2021.-

Ahir 26 de maig va tenir lloc la reunió regional entre les organitzacions sindicals representatives, els Caps de la Regió i els Caps dels serveis de administració. A continuació fem un resum dels punts que el sindicat SAP-FEPOL ha portat a la reunió:
 
 • Sala 112 de Reus.

Malgrat tal i com se’ns ha manifestat, el 15 de març es van fer reposició de cadires i banquetes, des de la nostra organització sindical hem reclamat dues banquetes més. El Cap d’Administració farà gestions.

Respecte l’oferiment de places per cobrir la manca d’efectius durant les vacances, la Regió no en té cap mena de constància en tant que no és una destinació dependència de la qual sigui seva. Des del SAP-FEPOL, per de la manca d’efectius i sobrecàrrega de treball, hem seguit reclamant el procés d’oferiment (tal i com féssim en el mateix Consell de la Policia).
 
 • Sistemes de videovigilància i seguretat dels edificis.

Preguntat per com està la renovació dels sistemes de videovigilància dels edificis policials RPCT el cap de administració es informa que es farà  durant el 2021 i s’allargarà fins el 2022.
 
 • CD Salou.

El projecte eternament reclamat per SAP-FEPOL del porter automàtic de la porta lateral ens informen que aquesta petició està compromesa en el projecte del control d’accessos que s’està implantant a tot el territori.

El cap de administració ens comunica que durant aquesta  setmana quedaran instal·lats uns pingüins de nova adquisició  per tal de pal·liar l’excés de temperatures pel període d’estiu en els vestidors d’homes i solucionar el problema.

Respecte la manca d’espai als vestidors, el Cap de la Regió  ens ha informat que estudiaran la viabilitat del distribuir àrees o unitats que  en aquest moment ocupen lloc a la CD Salou per  traslladar-les a la Regió.
 
 • Unitat d’Investigació Tarragona.

Després de denunciar la manca d’ordinadors, la Sots-cap de la Regió ens informa que ha fet una consulta a la DSIP i que en breu tindran un informe actualitzat per saber quina es la distribució òptima de terminals informàtics.
 
 • ABP Reus – Baix Camp.

El Servei d’Administració no és el competent per realitzar cap mena d’acció en l’estacionament de terra annex a la comissaria. O és privat o és  municipal. Per tant qualsevol demanda de millora s’ha d’adreçar al Consistori municipal o al titular de l’espai.

Després d’haver demanat l’encàrrec de funcions per a Caporals que estan fent les funcions de Sergents Caps de Torn, el Cap de la Regió afirma que a dia d’avui tant sols hi manca un sergent que està de baixa mèdica.
 
 • CD Falset.

La nostra organització sindical ha demanat reiteradament més vehicles tot terreny en aquesta destinació. El Cap d’Administració ens ha informat que s’ha fet una cessió permanent de un vehicle amb tracció a les 4 rodes (que NO ÉS 4X4) entre el CP MAS ENRIC i la CD.
 
 • ABP Tarragonès.

Respecte el funcionament i manteniment de l’àrea de seguretat i escàner de la porta principal de la comissaria,  el Cap d’Administració ens informa que la l’última revisió realitzada és del 18 de maig i va ser totalment correcte i amb un bon funcionament.
 
 • Regió Policial del Camp de Tarragona.

La licitació o reposició dels vehicles de paisà per a les unitats de investigació resta a l’espera de la propera reunió de Infraestructures que es durà a terme el 3 de juny.

Respecte la nova Oficina d’Atenció als mossos i mosses, el Cap de la Regió informa que no és gestió des de la RPCT i resten a l’espera que des de Serveis Centrals els hi comuniquin la seva composició.

En quan als efectius de pràctiques que finalitzen el 2 d’agost, la Regió resta a l’espera de rebre indicacions de la CSUCOT.
 
 • CD Montblanc.

En relació als canvis de l’escamot 2 del Sector de Trànsit de Montblanc i la possibilitat de realitzar nits com tothom, el Cap de la Regió ens informa que s’està treballant a títol personal cas per cas per poder solucionar la problemàtica i supressió del total d’escamots.
 
 • ABP Vendrell.

Després de la denúncia feta per SAP-FEPOL a la Inspecció de Treball de la Seguretat Social sobre els problemes de climatització i l’incompliment de la normativa vigent, ens informen que a dia d’avui ja estaria arreglat, tot i que son conscients que cal fer una renovació de tot el sistema de climatització.
 
 • ARRO

Respecte l’estat de la reposició de les granotes pels efectius de la nova incorporació, el Cap d’Administració informa que estan demanades i que arribaran en breu. Mentrestant, lliuraran granotes de segona mà que estan en bon estat. Des del SAP-FEPOL considerem greu que en la previsió de tot el procés no s’hagi previst amb l’anterioritat suficient la compra de tot el material necessari per a les noves incorporacions.


Aquestes han estat les qüestions tractades. Per ampliar informació podeu posar-vos en contacte amb la persona que SAP-FEPOL té alliberada a la RP del Camp de Tarragona.   
NÚMERO DE COMUNICAT:C-81/2021 
DATA:27 de Maig de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto