COMUNICATS, TRÀNSIT, ORDRE PÚBLIC 
Propostes de les bases per a les convocatòries d’ARRO i Trànsit 
Primera reunió entre sindicats i SGRH per tractar les bases dels propers concursos d'ARRO i Trànsit. 
 
Barcelona, 14 de novembre del 2019.-
Ahir, 13 de novembre la Subdirecció General de Recursos Humans va convocar a les organitzacions sindicals representatives per tractar les propostes de bases dels propers concursos d’ARRO i TRÀNSIT. Unes propostes de bases que, per primera vegada, ens han estat lliurades abans de la seva publicació al DOGC, cosa que agraïm ja que ens ha permès fer algunes esmenes que milloren les condicions. A continuació us fem un resum de les novetat de les propostes de bases.
  • Novetats sobre mèrits.
- Disminueix la puntuació del cònjuge, deixant-la al mínim que permet la normativa, 2 punts. - S’incrementa la puntuació de l’experiència professional, que passa de 9 a 10 punts i es disminueix la puntuació per any treballat. Això provoca que, si abans amb 4’5 anys s’assolia la màxima puntuació màxima, ara es necessitaran 16’6 anys. - S’incrementa la puntuació del C2 de Català que passa de 2 a 3 punts. - S’incorpora un nou Mèrit, les ACTIC (Assoliment de Competències en Tecnologia de la Informació i Comunicació), amb una puntuació de 2 punts.
  • Novetats sobre les places ofertades.
- Segons ens informen han estat convocades totes les places que es podien convocar. Totes les Comissions de Servei i Adscripcions Provisionals que no ocupen una plaça que estigui reservada han sortit a concurs. - S’han incorporat totes les places dels efectius que, previ a la convocatòria de l’especialitat, han marxat en el concurs generals. - Revisaran les places d’ARRO perquè un nombre important d’efectius, s’han incorporat ara a la Brigada Mòbil i segurament aquestes no s’han tingut en compte.
  • Esmenes proposades i defensades pel SAP-FEPOL.
- Convocatòries periòdiques (com a màxim cada dos anys) d’un concurs per cada especialitat, encara que només sigui de mobilitat interna. - Reclamem que els mèrits s’incrementin de quaranta-un (4) a seixanta (60) punts, cosa que suposaria incrementar l’experiència professional i l’antiguitat fins a un 40% del total dels mèrits. - Afegir un mèrit nou que reconegui l’esforç de membres del cos amb fills o filles amb necessitats especials. - Reconeixement del llenguatge de signes dins l’apartat de llengües, tal i com reconeixen altres Departaments de la Generalitat. - Meritació de 2 punts el nivell C2 de català per contra dels 3 com proposen. - Eliminar el PGA-07 de la meritació. Sobre aquest punts l’Administració ja ens ha manifestat que per normativa no es pot eliminar aquest mèrit. És per això que des del SAP-FEPOL s’ha demanat que meriti el mínim (2 punts). Aquestes han estat les qüestions tractades en aquesta reunió. Per a més informació us podeu posar en contacte amb els nostres delegats i les nostres delegades. 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-168/2019 
DATA:15 de Novembre de 2019
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto