COMUNICATS, TRÀNSIT 
El Servei Català de Trànsit treballa en un nou contracte que permeti retirar els vehicles de l’AP-7  
Després de l'escrit de la nostra organització sindical denunciant la manca de vehicles als vorals de l'AP-7 i reclamant una solució immediata al respecte, el SCT licitarà de nou aquest servei amb el qual es reduirà considerablement el risc per als efectius del cos de mossos d'esquadra i per a la resta de persones usuàries de les vies.  
Barcelona, 9 de gener del 2023.-
 
El 21 de novembre, la Secció sindical de trànsit del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) denunciava públicament l’increment de vehicles avariats que no podien ser retriats per manca d’assistència en carretera a l’autopista AP-7.

En aquell comunicat, la nostra organització feia públic l’escrit adreçat al Director del servei Català del Trànsit a qui se li reclamava una solució urgent per retirar aquests vehicles, més quan les eines de les quals disposava el cos de mossos d’esquadra es mostren absolutament insuficients per garantir la seguretat dels efectius policials.

A més, es donava la situació que els Col·legis Oficials de Grues (com el de Girona) havien presentat diverses factures de retirades de vehicles, generant-se així una discrepància sobre qui s’havia de fer càrrec de l’import del servei.

Per tot plegat, la nostra organització sindical reclamava al SCT una solució urgent respecte aquesta situació ja que, per nosaltres era una prioritat garantir la seguretat viària de la resta d’usuaris de la via, així com també especialment la dels nostres companys i companyes.

Doncs bé. Aquest cap de setmana s’ha fet públic que el Servei Català del Trànsit (en resposta a les nostres demandes) està preparant un nou contracte de licitació que permeti retirar els vehicles de l’AP-7. Segons han publicat diversos mitjans de comunicació el SCT licitarà aquest servei a fi i efecte d’evitar l’acumulació de vehicles al voral d’aquesta via, tal i com així havia denunciat la nostra organització sindical.

Per tot plegat (i a l’espera per tant de rebre la resposta al nostre escrit), des del SAP-FEPOL ens mostrem satisfets per les noticies publicades i per la resposta que des del SCT s’ha donat a les nostres peticions. Esperem així que, a la major brevetat possible, aquest contracte sigui assolit per alguna empresa, gràcies al qual la via quedi neta de vehicles avariats o accidentats, a la major brevetat possible.
  
NÚMERO DE COMUNICAT:C-3/2023 
DATA:9 de Gener de 2023
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies