CAMP DE TARRAGONA, COMUNICATS 
La sala del 112 de Reus es desinfectarà immediatament després d’haver patit un positiu per COVID-19 
Després d'un positiu per COVID19 i després de la denúncia de SAP-FEPOL es garanteix un paquet de mesures per prevenir nous casos 
 
Reus, 24 de març del 2020.-
Durant els darrers dies, la Sala del 112 de Reus ha patit diversos casos de persones membres del cos de mossos d’esquadra que han estat posats en quarantena en prevenció d’haver quedat contagiats pel COVID-19. Passats els dies, un d’aquests casos finalment ha donat positiu en les proves de detecció i en conseqüència l’alarma s’ha disparat en un edifici que des de la nostra organització sindical (pel personal que hi treballa) el considerem del tot estratègic. És per això que davant d’aquesta situació d’emergència, des del SAP-FEPOL hem realitzat una sèrie d’accions per intentar minimitzar l’impacte d’aquest positiu, ja que podria afectar una quantitat important de persones que han estat treballant colze a colze amb la persona afectada. Doncs bé! Avui 24 de març, per part dels comanaments del servei se’ns ha comunicat que es realitzaran les següents accions:
  1. A l’escamot que va estar en contacte amb la persona afectada ser li realitzarà t les proves de test del COVID-19 per descartar el contagi.
  2. Arribaran durant el dia 100 mascaretes de protecció pe als operadors i operadores i tot el personal del CME del 112 que les necessiti.
  3. La porta d’accés al recinte de la sala romandrà restarà oberta per facilitar la ventilació de l’edifici.
  4. Es crearan temporalment 8 punts al brífing del 112 per poder garantir més espai entre els operadors i així poder assegurar la distància idònia entre persones.
  5. Es procedirà a la desinfecció total de la sala amb clorur de benzalconi, el qual es un bactericida i inhibidor de l’activitat vírica.
Des del SAP-FEPOL demanem que el procés de desinfecció es realitzi amb la màxima celeritat possible, protegint a tots els agents del 112 d’una més que probable propagació del virus. No actuar amb la contundència i rapidesa necessària pot afectar una destinació que, tal i com ja hem esmentat, considerem del tot estratègica pels serveis que incorpora. Des de la nostra organització sindical estarem amatents i vetllarem pel compliment de les mesures que ens han traslladat. Així mateix agraïm l’esforç de tot el col·lectiu per traslladar-nos aquesta incidència. 
NÚMERO DE COMUNICAT:C-34/2020 
DATA:24 de Març de 2020
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto