COMUNICATS 
Curs de preparació al concurs de promoció de caporal/a 
Des de FEPOL, Federació a la qual està integrat el Sindicat Autònom de Policia, ofereixen a les persones membres del cos de mossos d'esquadra que hi esteu afiliades, el curs per promoció interna de la categoria de caporal o caporala. Un curs amb normativa actualitzada que s'obrirà el proper 15 de maig.          
 

Barcelona, 27 d'abril del 2022.-


Segons el cronograma de concursos de promoció que ha fet públic la Direcció General de la Policia, aquest mes de juliol, està previst que es publiquin les bases del proper concurs de promoció a la categoria de caporal/a del Cos de Mossos d’Esquadra. Encara no sabem com seran les noves bases, però l’experiència ens diu que d’una promoció a l’altre (a banda de les actualitzacions pròpies de la normativa) el temari es pràcticament el mateix.

Per això, des de la FEPOL, ens hem volgut avançar a la publicació de les noves bases i hem organitzat un curs de PREPARACIÓ PRÈVIA online, basat en el temari de l’últim concurs de promoció, perquè totes les persones afiliades al SAP-FEPOL, que estiguin interessades, puguin començar amb l’estudi.


El curs us donarà accés:

- A tot el temari en format interactiu (amb la normativa actualitzada).
- A tot el temari, separat també, en documents PDF per si voleu estudiar en paper.
- A qüestionaris d’autoavaluació que us permetran comprovar el vostre avenç.
- A un tutor que us acompanyarà i us assessorarà al llarg del curs. També farà un seguiment del vostre progrés i intentarà dinamitzar incorporant tasques, resums, informació sobre el procés d’última hora, ...
- A un campus virtual on podreu compartir informació amb altres aspirants (ensenyament cooperatiu).
Al temari actualitzat a les noves bases tant punt es publiquin.


El curs s’obrirà el dia 15 de maig i restarà obert fins al dia de la prova. El preu del curs és de 65 euros per a persones afiliades a SAP-FEPOL i de 120 per a no afiliades.

 
DATA:18 de Maig de 2022
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies