COMUNICATS 
SAP-FEPOL portarà al Consell de la Policia de 30 de juliol la situació dels efectius de pràctiques 
Després dels molts dubtes que ha generat la Nota de 8 de juliol sobre el nomenament dels efectius que us trobeu finalitzant el període de pràctiques, la nostra organització sindical portarà aquesta qüestió al màxim òrgan de participació del cos de mossos d'esquadra   
 
Barcelona, 13 de juliol del 2021.-

Son moltes les noticies que darrerament estan apareixent respecte la situació dels efectius que a dia d’avui esteu a les portes de finalitzar el vostre període de pràctiques. A l’efecte s’han fet alguns comunicats que, més que resoldre alguns dubtes n’han generat tants d’altres amb les conseqüents intranquil·litats.

És per això que davant la situació generada, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i en previsió de les accions que en un futur s’hagin de realitzar, portarà la qüestió al Consell de la Policia que es durà a terme el proper 30 de juliol, per tal que en el màxim òrgan de participació del cos de mossos d’esquadra, es puguin resoldre i traslladar-vos tota la informació necessària al respecte.

Des de la nostra organització sindical esperem que en conseqüència, l’Administració ens informi amb total claredat i a totes les organitzacions sindicals representatives, de quina és la situació actual de tots els efectius que us trobeu en pràctiques, quines son les causes de qualsevol canvi que hi hagi pogut haver sobre la previsió inicial i especialment, quines son les conseqüències que es poden produir.

En cap cas, la nostra organització sindical permetrà que tots aquells i aquelles que finalitzeu les pràctiques el 2 d’agost del 2021 hàgiu de patir les conseqüències que provoca el fet que durant aquest mes (el d’agost) estigui tothom de vacances i no es publiqui el vostre nomenament al DOGC (havent complert el període de pràctiques) fins mitjans de setembre.

És evident que els nostres serveis jurídics, en defensa dels interessos de les persones que esteu afiliades a la nostra organització, ja està valorant i preparant les accions jurídiques pertinents que en cap cas es podrien iniciar abans que no es produeixi el fet causant de la possible demanda.

Per tant, des del SAP-FEPOL emplacem de nou a l’Administració a preparar la resposta, que des de la publicació de la nota adreçada a les persones funcionàries en pràctiques de les convocatòries d’accés a la categoria de mosso o mossa (convocatòria 46/19 i 46/17) el passat 8 de juliol, ha generat en el si dels efectius policials afectats.

      
NÚMERO DE COMUNICAT:C-106/2021 
DATA:13 de Juliol de 2021
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto