METROPOLITANA NORD, ESCRITS 
SAP-FEPOL denuncia el mal estat de les portes de l'ACD de Granollers 
En un escrit adreçat a la Sub-direcció General de Prevenció de Riscos i Salut Laboral la nostra organització ha demanat la millora i si s'escau substitució immediata de les portes d'aquesta àrea de custòdia 
 
Granollers, 5 d'octubre del 2020.-
La Secció Sindical de la RPM Nord del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha denunciat el lamentable estat que presenta l'Àrea de Custòdia de persones Detingudes (ACD) de la Comissaria de Granollers. En un escrit adreçat a la responsable de l Gestió Tècnica d'Infraestructures de Cossos Operatius del Departament d'Interior, la nostra organització sindical ha denunciat que aquesta àrea de custòdia tenen les fusteries metàl·liques o portes i bastiments en molt mal estat degut a l’oxidació que pateixen.
Com es pot veure en la fotografia adjunta, el grau d’oxidació i deteriorament és molt elevat, fent que en moltes ocasions les portes es travin degut a l’expansió de les parts oxidades, dificultant molt la seva obertura. Fins i tot, els propis efectius policials ens han manifestat que cal obrir-les a cops. En visita efectuada pels nostres delegats de prevenció de riscos i salut laboral s’ha pogut comprovat que l’òxid ha afectat la part inferior dels bastiments, les portes i les reixes de recollida d’aigües residuals. A més a més, el deteriorament de la fusteria metàl·lica, fa que es formin i es desprenguin fragments de ferro oxidat, amb formes punxants i tallants, la qual cosa suposa un greu risc per la seguretat, tant de les pròpies persones detingudes, com de les que allà desenvolupen les seves funcions. És per això que en l'escrit presentat, SAP-FEPOL ha instat al Departament d'Interior a reparar amb la màxima celeritat la part inferior de les portes, bastiments i reixes substituint les zones deteriorades i malmeses, per peces d’acer inoxidable per tal de garantir i dotar de durabilitat les fusteries.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:E-98/2020 
DATA:5 de Octubre de 2020
a les xarxes (segueix-nos)
 
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto